Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a crescut singur doi copii, după divorț: „Tatăl ? Știm cu toții cât se implică…”

#Exclusiv Click!

Daniel Iordăchioaie (55 de ani) a dezvăluit, recent, că, după divorțul de fosta soție, actrița Nouria Nouri, cei doi copii ai cuplului au rămas să locuiască cu el. Solistul a declarat, în podcastul Cristinei Șișcanu, că i-a fost uluitor de greu să-i crească, mai mult de unul singur. Nouria Nouri i-a dat replica, în exclusivitate pentru Click!

Daniel Iordăchioaie: „După divorț, ambii copii au rămas la mine! A fost uluitor de greu”

Daniel Iodăchioaie (55 de ani) și Nouria Nouri (48 de ani) au avut un mariaj de 14 ani, rodul iubirii lor fiind cei doi copii, Salma (14 ani) și Darius (23 de ani). 

În 2013, au decis să o ia pe drumuri separate, însă artistul a dezvăluit abia acum faptul că cei doi copii au rămas să locuiască împreună cu el, după divorț

„Cu ultima soție (n.r. Nouria Nouri) avem o relație civilizată, ne preocupă binele copiilor noștri, ambii copii îi am cu ea. 

A fost o conveniență, ambii copii au rămas la mine, iar eu m-am bucurat foarte tare de asta și ne ocupăm împreună, unii mai mult, alții mai puțin, în funcție de posibilitățile fiecăruia, de binele și de interesul lor”, a dezvăluit Daniel Iordăchioaie, recent, în podcastul Cristinei Șișcanu

„Cumva am fost părinte singur”

Solistul a mai mărturisit că i-a fost foarte greu să crească cei doi copii, în postura de părinte singur. 

„Cumva am fost părinte singur. La început, acum 10 ani, nu am fost chiar singur, am avut norocul ca mama mea să poată să vină să mă ajute cumva. Fetița nu avea decât 4 ani.

A fost foarte greu și nu numai pentru că erau fată și băiat. Diferențele dintre ei continuă, unul are acum 23 și celălalt, 14. Adică diferențele sunt multe. Foarte greu mi-a fost, îngrozitor, uluitor de greu, eu nu am știut că poate fi atât de greu. 

Prăpastiile au fost la fiecare pas, la fiecare talpă, dar am reușit și cu ajutorul puținilor oameni care au rămas cu mine după evenimentele din perioada aceea”, a mai povestit Daniel Iordăchioaie. 

Nouri Nouri i-a dat replica fostului soț, Daniel Iordăchioaie: „Să rămână copiii la tată nu înseamnă că mama dispare”

Contactată de Click!, actrița Nouria Nouri a ținut să-l contrazică pe artist, care s-a erijat în parinte singur, în toți acești ani.

„El a dorit să divorțăm, iar copiii am hotărât să rămână cu el, în casa în care au crescut. Am vrut să-l responsabilizez ca tată. 

Știm cu toții cât se implică majoritatea taților după un divorț. Am vrut să evit această situație, știind că de mine nu va trage nimeni să fiu prezentă în viața copiilor. 

Să rămână copiii la tată nu înseamnă că mama dispare. Ba, chiar e posibil să fie mai mult prezentă în viața copiilor decât tatăl <<erou>>”, a declarat Nouria Nouri, în exclusivitate pentru Click!

„Cu Daniel sunt în relații normale”

Nouria spune că, la acest moment, ea și fostul soț au îngropat securea războiului. 

„Și, vorbind concret, fiul meu, din momentul în care a devenit major s-a mutat lângă mine (suntem vecini), iar fiica mea, chiar în acest moment este cu mine. Nu le-am lipsit niciodată copiilor.

Iar, cu Daniel sunt în relații normale, de părinți ai acelorași copii. Anul trecut, de exemplu, am petrecut ziua Salmei împreună, alături și de fiul nostru, dar și de iubitul meu pe care l-a cunoscut și cu care s-a înțeles neașteptat de bine. 

Suntem doi oameni maturi și viețile noastre merg înainte, n-am rămas blocați în trecut”, ne-a mai spus fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. 

Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri au divorțat în 2013. „ Atunci s-a declanșat cancerul”

Actrița Nouria Nouri și solistul Daniel Iordăchioaie au decis să divorțeze în anul 2013, după un mariaj de 14 ani. 

Iordăchioaie a declarat că, în momentul în care el a fost părăsit de soţie, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. 

„Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. 

Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. 

Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boala. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, a spus Daniel Iordachioaie, la Antena Stars.

Nouria și Daniel au împreună doi copii, Salma și Darius, care au rămas să locuiască cu tatăl lor, după divorț.

Salma are în prezent 14 ani și este o talentată balerină, iar Darius are 23 de ani și este student la Facultatea de Drept.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net