Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, amână nunta mov cu Ionuț: «Anul ăsta nu mai e cazul»

Ultima actualizare:

    Nouria și Ionuț se iubesc de doi aniFoto: Arhiva personală
Nouria și Ionuț se iubesc de doi aniFoto: Arhiva personală

Rochia de mireasă lila și tot aranjamentul de poveste pentru evenimentul de suflet au rămas doar un vis pentru Nouria Nouri (44 de ani), fosta soție a solistului Daniel Iordăchioaie (51 de ani), care spera ca anul acesta să-și unească destinele cu iubitul ei. Pandemia de coronavirus i-a blocat, din păcate, toate planurile.

De aproape un an, Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordachioaie, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Constantin, un bărbat cu patru ani mai mare decât ea, de profesie broker. În luna noiembrie 2019, bruneta ne povestea despre planurile de nuntă. “Nu mă așteptam să mă mărit din nou, dar știam în sufletul meu că trebuie să fie acolo cineva și pentru mine, o jumătate. Eu știu cum e să treci printr-un divorț, așa că sper ca această nouă căsătorie să fie și ultima. Nu mai vrem copii, avem destui, eu doi, el doi, ne ajung”. A visat la o nuntă în nuanțe de lila! Rochia de mireasă, decorațiunile și chiar încăperea. Iată însă că, din cauza pandemiei de coronavirus, Nouria și Ionuț s-au văzut nevoiți să amâne fericitul eveniment. "Nu programaserăm o dată fixă. Anul ăsta nu mai e cazul. Când o să revină planeta la normal, o să reluăm planurile de unde le-am lăsat", a spus Nouria pentru Click! În ciuda acestui inconvenient, actrița și afaceristul au avut timp să își consolideze relația și să se cunoască mai bine. Locuiesc împreună, iar izolarea le-a fost de folos: "Am scris mai mult, am văzut multe filme, am mâncat tot ce a gătit iubitul meu. Eu nici înainte nu aveam o viață cu ieșiri prea multe, așa că perioada asta nu m-a afectat în vreun fel", a spus Nouria. 

Daniel Iordăchioaie și Nouria sau divorțat în urmă cu 7 ani, după o căsnicie de 14 ani
Daniel Iordăchioaie și Nouria sau divorțat în urmă cu 7 ani, după o căsnicie de 14 ani

”Ionuț este un romantic, îmi aduce flori!”

Ea și-a lăudat partenerul de viață: ”Sufletul  meu este foarte relaxat şi fericit. Da, există viaţă după divorţ, au trecut totuşi şase ani de atunci şi nu am avut de gând să mă duc la mănăstire nici o secundă. Este adevărat că de la o vârstă eşti mai circumspect, nu te mai arunci cu capul înainte. Eşti mai matur datorită experienţelor anterioare, dar poţi să ai noroc şi să întâlneşti ce ţi-ai dorit şi ce îţi face bine.E un romantic, îmi aduce flori, are grijă de mine, mă simt ca un copil- sunt cele mai frumoase lucruri”. Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au divorțat la sfârșitul lui 2013, după un mariaj de 14 ani, custodia celor doi copii pe care-i au împreună, Darius și Salma Nicole, fiind comună.  

”După divorț am avut senzația că se termină viața!”

Nouria Nouria a suferit enorm, la divorț: ”A fost îngrozitor de grea despărțirea pentru că m-a luat pe nepregătite. Nu m-am așteptat să se întâmple asta nici o secundă. Am fost anunțată într-o zi de octombrie că el vrea să divorțeze și eu am zis să ne mai gândim pentru că avem doi copii, avem o familie, suntem de 14 ani împreună. Mi-a spus că vrea libertate, că el se sufocă, așa că mi-am luat bagajele și am plecat. I-am oferit libertatea. După divorț a fost îngrozitor de greu, am crezut că nu mai am de ce să trăiesc. Am avut senzația că se termină viața și lumea după divorț, dar, doamnelor, nu este așa. După divorț începe viața! Să știți de la mine! Dar, atunci, am avut senzația că nu mai am ce să fac, că mi-am pierdut rostul. În timpul căsniciei, noi ne înțelegeam normal. Ne și certam, evident, cum se ceartă toată lumea, dar nu credeam că se ajunge la divorț. Mai ales că abia deschisesem o afacere, școala lui de muzică. Munceam acolo, frecam podelele, făceam pe secretara, serveam domnișoarele, doamnele și parașutele cu o cafeluță”, a mărturisit ea, la PRO TV, într-un interviu. 

Citește și

EXCLUSIV «Toată nunta va fi mov!» Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, radiază cu noul iubit

Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie: «La prima nuntă am avut o rochie de regină»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net