Bădălău a scăpat de controlul judiciar! Și-a făcut bagajele și a dus-o pe Bianca într-o vacantă de lux, în Dubai

E iar fericire mare și dragoste cu năbădăi în cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău! Omul de afaceri a scăpat de controlul judiciar și și-a dus iubita la Dubai. Bia face ravagii pe plajele din Emirate, după ultimele intervenții estetice, cu trupul tras prin inel.

După mega-petrecerea dată de Gabi Bădălău de ziua ei la Bolintin Vale, Bianca Drăgușanu a mai primit un cadou de la iubitul ei, care după ultima ceartă face orice ca să-i intre în grații. 

Bianca, bombă sexy la plajă în Dubai 

Omul de afaceri tocmai ce a scăpat de controlul judiciar și implicit de interdicția dată de judecători de a părăsi țara, și-a luat iubita și au plecat împreună într-o vacanță romantică, în paradisul din Emirate, la Dubai. 

Cei doi s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri și se bucură  de clipe minunate împreună. Stau la piscina hotelului de lux, fac plajă, degustă din mâncărurile rafinate și fructele exotice și nu uită să se antreneze în zori la sala din cadrul complexului. 

Bia radiază! Și-a luat cu ea în bagaje cele mai decoltate costume de baie și face ravagii la plajă, cu trupul fără cusur. Cei doi postează non-stop, pe rețelele de socializare, imagini din paradisul din Dubai. 

Bianca Drăgușanu (41 de ani) a apelat, din nou, la începutul anului la o serie de intervenții estetice și acum arată perfect. 

„Momentan nu am de gând să mai fac ceva. Mă opresc deocamdată cu operațiile estetice. 

Când îmi vine vreo idee o să știți. Am scos masca după 14 zile, nu mai am cicatrici”, a declarat Bianca Drăgușanu, recent, pentru Click!

Bia i-a fost fidelă lui Bădălău pe durata controlului judiciar!

Împătimit și el al vacantelor de lux, ca și iubita lui Bianca, Gabi Bădălău a avut interdicție să părăsească țara, timp de un an, pe durata controlului judiciar.

După 12 luni de controale stricte, impuse de Direcția Națională Anticorupție, în legătură cu un dosar de presupusă dare de mită, magistrații au decis să ridice măsura controlului judiciar. 

Bianca a fost și ea alături de Gabi în momentele grele prin care a trecut și nu a mers de una singură în vacanțe, pe perioada cât iubitul ei a avut probleme cu legea. 

Gabriel Bădălău (35 de ani), fiul fostului baron de Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost implicat într-un caz ce viza presupusa oferire a unei sume de bani unui primar din județul Giurgiu, în legătură cu un contract care implica lucrări neconforme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net