Claudia Pătrășcanu, sătulă să vadă zilnic accidente și „morți pe jos” în Constanța. „Pe drumul acesta îmi duc copiii la școală”

Claudia Pătrășcanu, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, sesizează în mediul online o situație care are drept urmare doar accidente și persoane decedate aproape zilnic. Cântăreața solicită Primăriei Constanța să dea dovadă de interes și grijă față de viață cetățenilor și să ampleseze, de urgență, un sens giratoriu într-o intersecția în care, spune ea, zilnic se produc accidente. 

Claudia Pătrășcanu / foto: Social media
Claudia Pătrășcanu / foto: Social media

Din ce în ce mai multe accidente se produc și persoane care își pierd viața pe Varianta Ovidiu, imediat de pe autostradă, intersecția către Academia de Fotbal. Claudia Pătrășcanu mărturisește îngrozită că s-a săturat să vadă zilnic asemnea tragedii. 

Cladia Pătrășcanu: „Este nevoie urgent de un sens giratoriu”

Pe Instagramul ei, Claudia Păstrășcanu a postat o fotografie de-a dreptul greu de privit: în intersecția cu pricina, care face parte și din traseul zilnic al vedetei, a avut loc un nou accident rutier. 

Cântăreața a imortalizat momentul și a dorit să le solicite celor de la Primăria Constanța să ia cât mai curând atitudine și să nu mai ignore gravitatea lucrurile. Consideră că amplasarea unui sens giratoriu este necesară cât mai curând posibil!

„Pe drumul acesta îmi duc copiii la școală zilnic. Aici se întâmplă ceva accidente grave cu copii, femei, bărbați, mașini răsturnate, descarcerate, salvări, poliție. 

Varianta Ovidiu, imediat de pe autostradă, intersecția către Academia de Fotbal. Chiar aici. Este urgent nevoie de un sens giratoriu! 

Dragă Primăria Constanța, luați măsuri urgente în privința aceasta și răsfoiți în evidența rutieră câte accidente au loc în această intersecție”, a fost mesajul transmis de Claudia Pătrășcanu, pe Instagram, în dreptul fotografiei cumplite cu accidentul.

Imaginea postată de Claudia Pătrășcanu / foto: InstaStory
Imaginea postată de Claudia Pătrășcanu / foto: InstaStory

Claudia Pătrășcanu, marcată de imaginile de la accidente 

Vedeta a mărturisit că este absolut îngrozitor să vadă „morți pe jos” și mașini accidentate zilnic. Episodul din această dimineață a determinat-o pe Claudia să semnaleze această problemă, în speranța că Primăria Constanța nu o va trece cu vederea și va amplasa un sens giratoriu cât mai curând. 

„Te înspăimântă când vezi morți pe jos, mașini răsturnate... zilnic! Dimineața aceasta am trecut iar plângând și îngrozită de acest aspect. Primăria Constanța, un sens giratoriu urgent!”,  a mai scris vedeta, pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net