Claudia Pătrășcanu, poveste de iubire cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. El i-a „răpit inocența: „Ea m-a înșelat”

Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu sunt două dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, însă puțini își mai amintesc faptul că cei doi au format un cuplu în tinerețe. Mai mult decât atât, cântărețul a fost primul bărbat din viața vedetei. Ce mărturisiri a făcut Liviu Vârciu despre fosta relație cu Claudia Pătrășcanu. 

Claudia Pătrășcanu / foto: arhiva Click!
Claudia Pătrășcanu / foto: arhiva Click!

Claudia și Liviu au avut o relație de dragoste în urmă cu mai bine de 25 de ani, pe vremea când erau tineri. Cu toate că povestea lor a fost una frumoasă și plină de pasiune, cântăreața ar fi fost cea care i-a frânt inima fostului ei partener. 

Liviu Vârciu a vorbit despre relația cu Claudia Pătrășcanu 

Actorul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre relația cu fosta soție a lui Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, recunoaște că a fost înnebunit după Claudia în vremea în care ea activa în trupa Exotic. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul tatălui solistei, care era prieten cu Liviu. 

„Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învăţat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult şi pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!”, a spus Liviu Vârciu la o emisiune TV în care au participat amândoi, în urmă cu mulți ani.

„Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?”, a întrebat cântăreața.

Iar Liviu Vârciu i-a răspuns imediat: „Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai? (…) Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir… Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: «Şi acum cine strânge mizeria asta?» A stricat tot farmecul”.

Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu / foto: Kanal D
Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu / foto: Kanal D

Care a fost motivul despărțirii 

Cu toate că actorul fusese îndrăgostit până peste cap de frumoasa șatenă, relația lor s-ar fi terminat când ea l-ar fi înșelat. 

„Eu am dezvirginat-o, iar ea m-a înșelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă… Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei”, mai spunea Vârciu în urmă cu câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net