Bădălău șterge pe jos cu Claudia Pătrășcanu: „E caz de Obregia!” Solista a scos artileria grea: „Lua o plasă cu pastile”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început, din nou, circul, după cinci ani în care s-au chinuit să divorțeze! Cei doi își aruncă iar acuzații dure pe toate căile. Bădălău susține că fosta soție vrea mai mulți bani pensie alimentară. Pătrășcanu a scos la înaintare mesajele din telefon, primite de la Gabi Bădălău în timpul divorțului. 

Gabi Bădălău ține prima pagină a presei mondene, din nou. Pe de o parte, cu recenta despărțire, care între timp s-a transformat se pare în împăcare, cu Bianca Drăgușanu. Pe de altă parte, afaceristul este din nou în centrul unui scandal monstru cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu.

Totul a început de la faptul că Pătrășcanu a sărit la gâtul fostei sale soacre, Rodica Bădălău, pe care a acuzat-o că ar fi dat foc la casă cu tot cu copii în ea. 

Câți bani i-a cerut Pătrășcanu lui Bădălău ca să nu mai facă circ 

Gabi Bădălău nu a mai rezistat și, dacă până în prezent a tăcut la acuzațiile fostei sale soții, acum afaceristul de la Bolintin Vale a prins glas și susține că a fost șantajat de fosta sa soție cu o pensie alimentară în valoare de 6000 de euro, pentru creșterea celor doi băieți ai lor. 

„ E caz de Spitalul 9 Obregia. Acest personaj ține scandalul de 5 ani. A cerut un an de zile banii în avans, vrea 6.000 de euro pe lună, sub formă de șantaj, numai ca să ne lase familia în pace. Și dacă-i dau acești bani, eu nu am certitudinea că femeia asta mă lasă în pace. 

Am mii de mesaje de la ea, în care suntem terorizați și eu și toată familia mea. Eu mă ocup exclusiv de toată creșterea copiilor din punct de vedere financiar, scoli, extra școli și tot”, a declarat afaceristul, la Antena Stars. 

Bădălău nu s-a oprit aici cu acuzațiile la adresa fostei sale soții și a postat, pe pagina lui de socializare, un mesaj de mai multe pagini la adresa acesteia, în care și-a vărsat tot năduful strâns în toți anii de la divorț încoace. 

„Ne terorizează cu mesaje pline de amenințări și blesteme”

„În toată presa a fost știrea cum că mama a dat foc la casă cu noi toți și copiii în ea. Știre dată ca de obicei, de cine altcineva, decât de fosta mea soție, Claudia. Marele <<incendiu>>, prezentat atât de dramatic, a fost de fapt un aranjament de Crăciun lăsat aprins după masă de prânz.

Cumnatul meu a simțit miros de ars, luase foc o crengută de brad şi l-a stins cu un pahar de Cola, asta a avut la îndemână, copiii fiind impresionați de fumul scos probabil din cauza acestei combinații. 

Nimic nu a luat foc, nici masa, nici casa, nici altcineva, nimeni nu a fost rănit, acesta fiind marele incendiu prezentat cu atâta dramatism. (oricum s-a întâmplat de Crăciun și ea povestește în februarie, când își lansează piesa).

Am scris și am explicat asta pentru a înțelege o mică parte din exagerările și minciunile repetate în mod sistematic de către doamna în cauză. De 5 ani nu am răspuns niciodată cu aceeași monedă la minciunile mai grave sau mai puțin grave spuse de ea.

Avem zeci de mesaje și eu și toată familia mea înc care ne terorizează efectiv, cu mesaje pline de amenințări, șantaje, blesteme, mesaje frumoase, apoi o ia de la capăt cu înjurături și tot așa. Nu am arătat niciodată, nici eu și nici familia mea, chiar dacă material este mult.

Ciudat este faptul că atunci când vrea să apară la TV cu <<proiectele ei>>,  apare automat și cu niște drame despre ce a trăit în familia cu pricina. Ea (nr. Claudia Patrscanu) nu știe să vorbească altceva decât despre familia Bădălău, de când am divorțat nu există nicio apariție a ei în care să nu vorbească despre mine, lucru foarte simplu de verificat cu un search pe Google.

În locul ei aș aduce mulțumiri acestei familii rele și fostului soț pentru tot succesul și notorietatea, pe care să fim sinceri până la final, acum 8-9 ani nu prea le mai avea cam deloc… Nici atenție, nici melodii, nu prea mai știa nimeni despre această artistă remarcabilă”, a scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare, în miez de noapte.

Bădălău a continuat tirada la adresa fostei soții, căreia i-a pus în vedere să-i lase familia în pace. 

„Bun, ai scăpat de ei, ești divorțată, păi fii fericită, scapă de energia negativă. de 5 ani ești liberă, lasă-ne, nu mai vorbi despre această familie rea la orice interviu, podcast, emisiune, ziar, în care apari, pentru că totul pare puțin penibil și evident de ce o faci. Înainte de orice piesă lansată, vine un nou scandal în care mai povestești puțin despre familia Bădălău. De ce?”

„Este prea mult și ai întrecut orice limită!”

„Gata, cred că a înțeles toată lumea, toată țara, ești o femeie independentă, mamă eroină, donna imaculata, nu ți-a zis nimeni nimic, te felicităm pentru toate reușitele și realizările. Dar poate este cazul să te oprești și tu după 5 ani în care ai făcut mult prea multe lucruri, de cea mai joasă speță acestei familii și în care noi doar am tăcut și am așteptat civilizat să te plictisești.

Ai ajuns prea jos pentru a face rău, să zici că le dăm copiilor medicamente cu forța și îi intoxicăm, să zici că îi învățăm poezii pornografice, să zici că âi sechestrăm și nu îi lăsăm să vorbească la telefon, este prea MULT. Și aici nu mai este vorba despre mine și familia mea, pe noi nu ne poți ataca cu nimic, aici este vorba despre copiii mei și nu mai pot să tac. Este prea mult și ai întrecut orice limită.

Până acum am tăcut toți dar nu pentru că a fost adevărat ceva din tot ce ai spus, pentru că talentul actoricesc și improvizația ta sunt desăvârșite, ci pentru că suntem mult prea eleganți și cu scaun la cap și ne gândim mereu pe primul loc la copii. 
Nu vrem să vadă ceva urât spus despre mama lor. Concluzia este că vrem să ne lași, noi doar atât vrem de la tine, poate îți găsești alte subiecte mai interesante decât familia mea, care chiar nu vrea să intre în jocul tău murdar și nebun”, a continuat Gabi Bădălău.

„Ne-am săturat să fim parte dintr-un circ”

Afaceristul din Bolintin a fost în deranjat în principal de acuzațiile grave făcute de fosta soție la adresa mamei sale. 

„Ideea este că ne-am săturat să fim parte dintr-un circ pe care nu l-am dorit și de aceea nu am răspuns, repet, niciodată cu aceeași mizerie, chiar dacă ar fi fost ușor și la îndemână. De 5 ani vorbește despre familia mea, repetat fără să i se răspundă.

Dar ea tot vorbește și vorbește și acuză. Acum eu nu înțeleg, a divorțat de mine, copiilor le plătesc TOT ce este necesar EU, fără să fiu obligat de nicio instanță (școli, activități, haine, etc, tot ce mi se cere și se poate demonstra oricând).

Am terminat divorțul și ea ar trebui să fie fericită că a scăpat din această familie malefică, care a <<dat-o afară din casă>>,  îi luau banii de pe concerte, o maltratau, o chinuiau, nu știu, orice este mai rău să zicem, ei îi făceau membrii acestei famili. 

Despre mama mea, care este o femeie absolut remarcabilă, o femeie puternică, trecută prin viată, cu greutăți duse cu multă onoare dar în tăcere, o femeie despre care nimeni în lumea asta nu are de spus decât cuvinte de admirație, învătătoare de 40 de ani, prin mâna cărora au trecut generații întregi, eu zic doar să încetezi, atât. 
Îți înțeleg frustrarea cu privire la mama mea și dorința ta de a o distruge poate ca imagine generală, ca imagine în fața copiilor, dar n-ai cum să reușești pentru că mama este prea demnă și frumoasă sufletește.

Duci o luptă imaginară cu femeia care ția- fost alături mai mult decât ai meritat, care atunci când eram căsătoriți nu-ți refuza nimic, de la genți, pantofi sau bijuterii, pe care culmea încă le porți. 
O femeie care ți-a suportat prea multe, dar văd cu bunul ei simț nu te face decât să ai obrăznicia să minți și să încerci lucruri urâte. Noi îti vrem doar fericire, iubire, liniște și ne mai dorim ceva de la tine: lasă-ne în pace şi ocupă-ți timpul şi declarațiile cu alte subiecte!”, a concluzionat Gabi Bădălău, pe Instagram. 

Claudia Pătrășcanu a contra-atacat cu mesajele lui Bădălău! „Sunt dărâmat psihic”

Claudia Pătrășcanu nu s-a lăsat și a demontat pe rând acuzațiile fostului soț, tot în mediul on-line, unde a postat o serie de mesaje, pe care i le-a trimis chiar Gabi Bădălău în timpul divorțului. 

„Ai fost cel mai corect om… perfect nu. Îți mulțumesc pentru tot”

 „Una peste alta ești o femeie minunată, mama perfectă”

 „Iartă-mă! Sunt extrem de obosit, nervos, supărat, terminat. Poate sunt irascibil… Dar dacă îți zic ceva… să mă crezi, că e groasă rău de tot! Azi am luat o pungă de medicamente”

„Sunt foarte, foarte rău. Îmi pare rău de mor! Sunt dărâmat psihic”

 „Iartă-mă! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo. Ești minunată și unică”, sunt doar câteva dintre mesajele postate și pe care Gabi Bădălău i le trimitea fostei sale soții, în timpul divorțului. 

„Da, e mesajul tău… cel care joci teatru ieftin și mă denigrezi fără să realizezi esențialul problemei pe care trebuie să o rezolvi! De o săptămână faci asta continuu! Între timp, am rămas același om corect, iar adevărul iese întotdeauna la suprafață, trebuie să ai răbdare!

Între timp, nu m-am schimbat cu nimic… sunt aceeași mamă minunată, perfectă! Dar ai uitat și de mesajul ăsta, bine că rămân negru pe alb! Acum îmi aduci denigrări nejustificate! (…) De ce ai vrea să trimiți o mamă minunată la Obregia?”, au fost comentariile Claudiei, la mesajele primite de la fostul soț. 

Pătrășcanu vrea pensie alimentară mai mare

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încheiat procesul privind custodia băieților lor, Gabriel și Nicholas, în urmă cu aproximativ un an, însă neînțelegerile continuă și acum între cei doi foști soți.

Recent însă, cântăreața s-a plâns că pensia alimentară pe care omul de afaceri le-o plătește copiilor lui este mult prea mică, dar și că afaceristul întârzie cu plata la școala privată la care cei doi băieți sunt înscriși.

„Gabi nu îmi dă mie niciun ban. Pensia copiilor este de 300 de lei pe lună. Dacă tu poți să trăiești cu atât?… Suntem singurii părinți care nu plătim la timp la școală, sunt sunată lunar. Am fost de acord cu școala privată amândoi. Dacă vrea, o plătește. Dacă nu, asta e”, a declarat Claudia Pătrășcanu, conform Spynews

Procesul de custodie a copiilor între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a durat nu mai puțin de 5 ani. În final, cei doi s-au separat legal și au stabilit să aibă custodie comună pentru cei doi băieți ai lor, care au domiciliul la Constanța, la mama lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net