Ce decizie radicală a luat Claudia Pătrășcanu, după ce a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău: „Dacă Dumnezeu…”

La finalul lui 2022 Claudia Pătrășcanu (45 de ani) și Gabi Bădălău (36 de ani) au divorțat, după trei ani de procese și scandaluri. Cei doi au ales să se despartă definitiv, la patru ani de la nuntă, după ce în 2015 și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu.

Despărțirea lor a fost una destul de urâtă, mai ales că într-un moment de furie și necugetare, Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din casa afaceristului împreună cu cei doi copii.

„Dacă Dumnezeu îți dă două mâini și două picioare și ești apt și inteligent, de ce nu poți să faci tu bani. Eu nu mă mai bazez pe nimeni în viața asta, și asta pentru că am trecut printr-o situație destul de dificilă, și cumva a reușit să mă întărească și a reușit să mă facă mai responsabilă. Nu vreau să mă bazez pe nimeni, decât pe mine. În viață trebuie să te bazezi doar pe tine. Cu ce știi tu să faci, cât poți să faci. Important este să faci tu. Nu să te gândești <vai îmi găsesc un bogat. Lasă că mă plimbă, mă scoate din sărăcie. Mă face ditamai femeia>”, a spus Claudia Pătrășcanu, în cadrul podcastului „Celebru și părinte”.

Dorește iubire

După divorțul de Gabi Bădălău, gurile rele spuneau că artista ar fi implicată într-o altă relație amoroasă, însă aceasta dă de înțeles că esti singură și și-ar dori pe cineva în viața sa cu care să se înțeleagă.

„Pentru mine, bărbatul ideal nu știu dacă mai există. Mi-aș dori un om, un bărbat, lângă mine, cu care să colaborez foarte mult, să îmi fie prieten, să construim împreună ceva. Tot timpul mi-am dorit un bărbat cu care să pot construi. Să nu aibă sprijin nici de la familie, dar nici eu. <Mă, tu ce știi să faci? Eu știu să fac asta, eu știu să cânt. Hai să ne unim forțele și să facem treabă împreună. Poți?>. Bărbatul care nu poate am impresia că nu e bărbat dacă mă întrebi pe mine. Ce vrei? Vrei familie, vrei să clădești ceva cu femeia respectivă sau vrei să îți dea mama și tata”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Mamă devotată

Claudia Pătrășcanu are împreună cu Gabi Bădălău doi băieței frumoși: pe Gabriel, 8 ani, și Nicolas, 6 ani.

„Am și eu băieți și le-am zis că nu vor primi nimic de la mine, deoarece vreau să facă singuri. Orice ar face. Important este să aibă o meserie de bază în mâini, să facă ceva. Să știu eu că stau pe spatele femeilor că femeia muncește și el stă acasă, păi bătrână cum sunt mă ridic și mă duc la ei. Bărbatul trebuie să muncească, trebuie să aducă bani acasă. Și femeia trebuie să muncească, de ce nu?”, a mai mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net