Reacția lui Mihai Bendeac, după ce Theo Rose a făcut nuntă în secret cu Anghel Damian: „Femeia asta..”

20 octombrie 2024 10:42   Vedete românești

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian și-au spus marele „DA” nu i-a luat prin surprindere doar pe fani, ci și pe unele vedete din România. Mihai Bendeac, de exemplu, a avut o reacție surprinzătoare și a ținut să transmită câteva cuvinte pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și o imagine cu mireasa. Ce a spus acesta?

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, alături de familie și nași, într-o duminică în luna septembrie, cum a dezvăluit chiar ea. Cei doi au avut parte de o ceremonie exact așa cum au visat, iar în urmă cu câteva zile, cântăreața a publicat, pe rețelele de socializare, primele fotografii de la cel mai important eveniment din viața ei și a lui Anghel Damian.

Ei bine, un detaliu care le-a atras rapid atenția fanilor a fost rochia de mireasă aleasă de Theo Rose. Ținuta a fost una simplă, albă, cu inserții de dantelă. Și, bineînțeles, cum multe fane s-au întrebat cât a costat, artista nu a ținut secretă suma. Deși s-a zvonit că prețul rochiei ar fi de 300 de dolari, Theo a dezvăluit că a plătit în jur de 80 de euro.

Mihai Bendeac: „Femeia asta...”

Exact acest lucru l-a impresionat și pe Mihai Bendeac, care a ținut să transmită câteva cuvinte pe rețelele de socializare! Actorul a felicitat-o public pe cântăreață pentru faptul că nu a ales o creație vestimentară scumpă, considerând alegerea artistei un exemplu de modestie și bun gust.

Femeia asta a ales să poarte la nuntă o rochie în valoare de 80 de Euro (!!!). Pentru mine, Mihai Bendeac, acesta este cel mai mișto statement, cel mai frumos mesaj transmis de o persoană publică în ultimii (foarte mulți) ani. Bravo, măi fată!”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa personală de Instagram, în dreptul unei imagini cu Theo Rose îmbrăcată în rochia de mireasă care a costat doar 80 de euro.

Mai multe