Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Prețul e neașteptat de mic: „Nu a fost 360 de dolari”

Ultima actualizare:

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, alături de familie și nași. Artista a dat vestea pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile, iar fanii s-au bucurat la maximum. Totuși, multe fane s-au întrebat cât a costat rochia ei de mireasă, iar răspunsul nu a întârziat să apară.  

Theo Rose și Anghel Damian / foto: Instagram
Theo Rose și Anghel Damian / foto: Instagram

Theo Rose, una dintre cele mai cunoscute artiste muzicale din România, este în culmea fericirii! Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian, a spus primele sale cuvinte. Vedeta l-a filmat și a postat momentele de-a dreptul savuroase pe rețelel de socializare. 

Cât au costat rochia și pantofii de mireasă 

Rochia de mireasă a cântăreței a creat mare vâlvă în rândul fanilor, care au apreciat-o și au fost curioși să afle prețul ținutei vedetei. Deși s-a zvonit că rochia a costat în jur de 300 de dolari, Theo a dezvăluit că a plătit în jur de 80 de euro. 

„Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari. Pentru ce am făcut noi, nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii.

Eu cânt la evenimente, văd o grămadă de mirese, sunt și rochii mai pompoase, mai scumpe, frumoase. Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit. Am dat 80 euro pe rochia de mireasă, pe pantofi am dat 40 euro. (…)

Mi-a și plăcut pentru că era simplă și cu toate astea avea puțină trenă, m-a surprins că există așa ceva atât de ieftin”, a spus Theo Rose, în mediul online.

Sasha își strigă mama prin casă

Cântăreața se bucură de creșterea micuțului ei, Sasha. Băiețelul în vârstă de un anișor și câteva luni a început să vorbească, iar cuvântul „mama” îl strigă deja în gura mare prin casă. Theo a filmat mai multe momente în care cel mic se auzea cum o striga continuu, așa cum se vede din filmarea de mai jos. 

Cum a schimbat-o maternitatea

Recent, într-un interviu exclusiv Click!, artista a mărturisit că viața de mămică a schimbat-o în bine.

 „E, culmea, deși eu m-am așteptat ca având un băiat să fiu mai băiețoasă. Și mi-am dat seama că băiatul meu m-a făcut să fiu mult mai feminină  și că îmi doresc să mă vadă așa și că îmi place să mă văd așa. Și el mă admiră, mă ia acum, vine și mă apucă de față, așa, și mă pupă.  Și mă vede în toate pozele și la televizor.  Și are așa o mândrie, mă strigă.  Îmi place, îmi place tare să fiu mai feminină. Cred că asta a schimbat și, mă rog, e toată treaba asta cu responsabilitatea. Eu o aveam și înainte și eram, am fost și un copil responsabil, dacă mă întrebi. Dar, de data asta e un instinct, e o intuiție mult mai ascunțită  și mă bucur tare că am ocazia să fiu mamă.”, ne-a spus Theo Rose. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Vărul Săndel
girl 5801502 1280 jpg
sebok jpg
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net