Scenele de sex din "Pam & Tommy" au creat isterie în întreaga lume. Imagini explicite cu românul Sebastian Stan

2 februarie 2022 18:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Unele relații rămân în memoria publicului chiar dacă protagoniștii și-au spus adio. Un exemplu este controversata poveste de dragoste dintre actrița Pamela Anderson și toboșarul Tommy Lee, membru al formației Motley Crue.  

Serialul Pam&Tommy a fost lansat în data de 2 februarie, iar telespectatorii trebuie să se aștepte la nuditate excesivă, consum abuziv de alcool și substanțe interzise, dar și multe scene interzise minorilor.

Serialul încearcă să realizeze o radiografie a relației pe care cei doi au avut-o. Așa cum era de așteptat, accentul cade asupra celebrei casete cu scene sexuale pe care cuplul a realizat-o într-o vacanță. 

Sebastian Stan joacă rolul celebrului rocker, iar actrița Lili James o portretizează pe Pamela Anderson. Serialul abundă în scene nud, iar actorii au apelat la mici artificii pentru a-și proteja intimitatea. Lily James a purtat o pereche de sâni falși, din silicon, iar Sebastian Stan a apelat la o proteză, tot din silicon, pentru zona genitală. 

Serialul ilustrează câteva momente care au avut loc în cuplul celor doi, însă adaugă și povești care nu s-au petrecut în realitate. În una dintre secvențe, telespectatorii îl pot vedea pe Tommy Lee, aflat sub influența substanțelor interzise, purtând o discuție cu propriile organe sexuale despre dragoste și femeile care i-au ieșit în cale de-a lungul timpului. 

Pamela Andreson și Tommy Lee, un cuplu atipic 

Pamela Anderson și Tommy Lee s-au cunoscut la sfârșitul anului 1994, iar în 1995 s-au căsătorit după o excursie de trei zile în Cancun. Relația lor a fost presărată cu stupefiante, consum excesiv de alcool, apariții publice bizare și picanterii sexuale. Tocmai pasiunea lor pentru astfel de lucruri le-a creat probleme.

În anul 1995, un electrician a furat din casa lor o casetă pe care se afla înregistrarea unei partide de sex pe care au avut-o aflați fiind într-o escapdă romantică. Cei doi l-au dat în judecată, au cerut daune de peste 10 milioane de dolari, însă caseta a fost văzută de sute de oameni din întreaga lume. 

După doar trei ani de relație, timp în care au devenit părinții a doi băieți, Pamela și Tommy și-au spus adio. Pamela a decis să divorțeze de tobosar în urma unui scandal monstru. Actrița l-a acuzat pe soț de agresiune și a pus punct relației. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Mai multe