Secretul care s-a aflat abia după moarte! Ce vârstă avea, de fapt, Ileana Ciuculete

16 martie 2017 7:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața Ileana Ciuculete s-a stins din viață fulgerător, marți seară (14 martie), fiind răpusă de cancer și ciroză, boli de care a aflat în urmă cu doar câteva zile. Deși se credea că îndrăgita artistă a plecat dintre noi la vârsta de 59 de ani, însă se pare că Ileana și-a ascuns toată viața adevărata vârsta.

Ileana Ciuculete s-a născut, de fapt, în anul 1952. Anul adevărat al nașterii este inscripționat pe crucea care-i va veghea veșnic mormântul. În septembrie anul acesta, cântăreața ar fi împlinit 65 de ani. 

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară. Artista se internase într-o unitate sanitară privată din Capitală, în urmă cu doar nouă zile. Ileana Ciuculete a fost răpusă de cancer şi ciroză. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti. Soțul ei, Cornel Galeș, s-a ocupat de toate pregătirile funerare. Până sâmbătă, oricine dorește să-i aprindă o lumânare se poate duce să-și ia adio de la ea, la capelă. Încă de marți, de când s-a aflat îngrozitoarea veste, cei apropiați de Ileana o veghează neîncetata. Fratele, soțul, copiii și bătrâna ei mamă o plâng de zile întregi.

Mai multe