Singurul cadou pe care și-l dorește Mihai Morar de ziua lui, la 43 de ani! „Dau un Podcast pentru 11 copii și o casă a lor. Ajutā-mă să o construim!”

14 octombrie 2024 11:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Morar își propune să strângă 50.000 de euro în 10 zile și donează în acest sens o experiență de Podcast.

Mihai Morar, Ambasador Hope and Homes for Children din anul 2020, preia ștafeta de la David Popovici și duce mai departe campania Ambasador pentru ACASĂ. „Când construim o casă, construim un Om", pentru a contribui la construcția unei case familiale pentru 11 copii cu nevoi speciale din ultimul centru de plasament din sectorul 5, București. Prezentatorul de la Radio ZU își propune, chiar azi, de ziua lui, pe 14 octombrie când împlinește frumoasa vârstă de 43 de ani, să strângă 50.000 de euro pentru noua casă și dăruiește în acest sens, pentru unul dintre donatorii ce va fi desemnat prin tragere la sorți, la finalul campaniei, o experiență specială de Podcast.

„David Popovici a pornit fundația casei săptămânile trecute" 

Toți cei care fac o donație de minimum 50 de lei pe pagina lui Mihai Morar de campanie, în perioada 14-23 octombrie 2024, vor avea șansa de a participa la o experiență unică: un episod special de Podcast, dedicat exclusiv câștigătorului; episodul nu va fi publicat, ci va rămâne o amintire frumoasă pentru donatorul câștigător, ales prin tragere la sorți, la finalul campaniei.

50.000 de euro este suma pe care eu am decis să o strâng pentru casa lor, alături de Hope and Homes for Children, de David Popovici, Amalia Enache, Marius Manole și Alexandru Tomescu. David a pornit fundația casei săptămânile trecute iar noi, acum, ridicăm pereții, pentru ca într-un an să le dăm acestor copii o casă, un loc sigur și protejat. Să le dăm măcar puțin din ceea ce fiecare copil merită să aibă”, spune Mihai Morar.

„De ziua mea hai să construim o casă pentru 11 copii care nu au avut niciodată un "acasă"...E singurul cadou pe care mi-l doresc de ziua mea!", își îndeamnă Mihai Morar comunitatea să vină cu donații pentru a reuși să își îndeplinească acest vis.

„Sunt așa cum mă iubesc"

Cu sprijinul celor cinci Ambasadori Hope and Homes for Children, care își unesc forțele anul acesta pentru a mobiliza comunitatea, campania „Ambasador pentru ACASĂ” prinde și mai mult avânt în efortul de a strânge cei 450.000 de euro necesari construirii unei case care să devină Acasă pentru 11 copii cu nevoi speciale medii și severe. Pe parcursul a 10 zile, succesiv, fiecare Ambasador va dona un obiect personal sau o experiență, transformând generozitatea în șansa la un viitor mai bun pentru acești copii vulnerabili.

„Mâine fac 43 de ani și, uitându-mă cu uimire la aceste 20 poze de aseară de la Ateneul Român, am sentimentul nu doar că îi fac, dar că îi și împlinesc. Găsesc că e o vârstă împlinită. Iar ceea ce o împlinește sunt oamenii...Spun că împlinesc 43 de ani, nu doar că  îi fac, și pentru că simt că sunt pe drumul de a găsi în mine acel ceva esențial despre care povestea aseară la Ateneu doamna profesor Lavinia Barlogeanu. Acel ceva esențial care te face să nu îți mai dorești să fii că alții, să faci că alții, să devii ca alții. Nu "mă iubesc așa cum sunt". Sunt așa cum mă iubesc.(...) Săptămânile trecute, am trecut printr-o cumpănă (normal, sunt balanță). Și mă întrebam serios dacă să mai continuăm aceste întâlniri ale comunității. Că prea face toată lumea asta acum, e o inflație, ce pot aduce eu în plus etc... Dar aseară mi-am găsit răspunsul de a merge mai departe. Și am găsit răspunsul ăsta în oameni. Nu e trufie, dar ceea ce pot face eu nu poate face nimeni. Poate alții fac mai bine. Dar mai bine decât mine doar eu pot face. Dar pentru asta e nevoie să nu pierd pe drum acel ceva esențial. Fain și simplu", și-a scris Mihai Morar gândurile cu o seară înainte de a împlini 43 de ani.

Mai multe