Soția lui Ștefan Stan, mărturisiri în lacrimi: «Parcă a fost un coșmar tot ce s-a întâmplat»

15 martie 2022 15:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soția lui Ștefan Stan a trecut recent printr-o naștere extrem de dificilă, care i-a cauzat probleme grave de sănătate. Solistul a fost nevoit, la acel moment, să cheme Ambulanța. Partenera artistului a intrat în direct azi la Teo Show, unde, alături de soțul ei, a povestit ce s-a întâmplat de fapt și care este starea ei actuală de sănătate. 

Ștefan Stan a devenit recent tată pentru a doua oară, însă soția lui, Simona, a trecut prin momente cumplite, la scurt timp după ce a născut prin cezariană, iar starea ei de sănătate a necesitat intervenția medicilor. 

Ștefan Stan a fost invitat azi în platou la Teo Show, unde a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit alături de partenera sa din cauza complicațiilor pe care Simona le-a suferit. Solistul a declarat că soția sa este o adevărată supraviețuitoare și că a fost nevoit să cheme Salvarea de mai multe ori deoarece Simona se simțea foarte rău. 

Artistul și-a exprimat aprecierea față de femeia din viața lui, care, deși a avut o sănătate șubredă și înainte de sarcină, nu adus pe lume o fetiță și nu a renunțat nicio clipă la a crede că va putea duce până la capăt sarcina. 

Soția lui Ștefan Stan, Simona, a intrat în direct la emisiunea lui Teo și a povestit cu lacrimi în ochi, momentele cumplite prin care a trecut. Partenera artistului a dezvăluit că în primele zile de după sarcină era atât de slăbită, încât nici măcar nu o putea ține în brațe pe fetița nou-născută, iar cei care s-au ocupat au fost mama ei și Ștefan

Soția lui Ștefan Stan era prea slăbită să se ocupe de fetița ei

Simona a ținut să menționeze că Ștefan Stan este un tată devotat care o ajută foarte mult și îl apreciază enorm pentru implicarea sa. 

"Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.", a dezvăluit tănăra

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe