Tatăl Cristinei Cepraga a murit la 76 de ani! Reacția actriței: «Probabil e o eroare medicală»!

31 ianuarie 2022 20:00   Vedete românești

Clipe dificile pentru vedeta de televiziune Cristina Cepraga. Tatăl Cristinei, jurnalistul Teofil Octavian Cepraga a murit la 76 de ani. Cauza decesului nu a fost făcută publică. 

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga a murit luni, 31 ianuarie. Anunțul a fost făcut de către fiica acestuia, Cristina. Vedeta nu a dezvăluit care este cauza pentru care tatăl său s-a stins din viață. În cadrul unui interviu, Cristina a confirmat, cu ochii în lacrimi, că părintele ei a murit și a subliniat că întreaga familie se află în stare de șoc, încercând să proceseze vestea dureroasă. 

"Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi", a declarat Cristina Cepraga, pentru Fanatik. 

Cristina Cepraga a povestit că, deși tatăl ei se confrunta de ceva vreme cu o serie de probleme medicale, nu s-a gândit nici măcar preț de o secundă că starea bărbatului se va deteriora atât de rapid. Șocată de cele întâmplate, vedeta consideră că este vorba despre o eroare medicală. 

Octavian Cepraga, carieră de 50 de ani în domeniul jurnalismului

Tatăl Cristinei Cepraga, Teofil Octavian Cepraga a fost unul dintre cele mai rezonante nume ale jurnalismului. A avut o carieră de peste cincizeci de ani. Primele rânduri le-a scris atunci când a fost redactor la ziarul România Liberă. Pasiunea pentru litere și știri i-a adus numeroase satisfacții de-a lungul timpului și locuri de muncă în care a activat cu drag și dedicare. A fost reporter, redactor, redactor de rubrică, dar și prezentator la Radio matinal sau al Emisiunii De la 1 la 3.

Între 1992 – 1996 , Teofil Octavian Cepragaa ocupat funcția de  redactor-șef adjunct, Secretar general de redacție și realizator la Departamentul de emisiuni informative al TVR. 

Începând cu anul 1997, tatăl lui Kitty Cepraga a produs mai multe emisiuni. Căsătorit cu Alexandra, un alt nume marcat în istoria TVR, el a sprinjinit-o pe aceasta în proiectele în care a fost implicată: Tezaur Folcloric, Eurovision, Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia.

Kitty Cepraga a părăsit România de aproape două decenii 

Kitty Cepraga nu mai locuiește în România de aproximativ două decenii. Deși a plecat din țara natală, Cristina nu a renunțat la pasiunea pentru actorie. Ea a devenit producător muzical, dar este dedicată și multor activități de voluntariat. 

Despre viața sa personală nu sunt cunoscute multe amănunte întrucât actrița este o persoană discretă, care preferă să țină aspectele private doar pentru ea și persoanele apropiate. Ea a fost căsătorită cu un francez, timp de 15 ani și este mama unei fete pe nume Aurora May. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe