Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați”

21 iunie 2024 16:08   Vedete românești

Frumoasa Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag și s-a despărțit de Gabi Bădălău, de data aceasta definitiv! Superba blondină a hotărât că nu mai are nimic de împărțit cu Bădălău și a încheiat orice legătură cu el. Recent însă, Teo Trandafir a discutat cu Ilinca Vandici despre subiect și a dat de pământ cu afaceristul.

Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău

Se știe că Bianca Drăgușanu este o femeie puternică căreia nu mulți i-ar putea face față. Dovadă stă și faptul că după 4 ani de relație vedeta s-a despărțit de afacerist. Acesta din urmă a decis să se afișeze la un eveniment monden la braț cu noua cucerire, o tânără pe nume Daria, la care, culmea, a fost prezentă și Bianca. De aici a început un scandal cu tunete și fulgere. Probabil că Gabi Bădălău a vrut să o facă geloasă pe Bianca, însă nu a fost cea mai bună strategie pentru că înainte de toate, Bianca a demonstrat mereu că poate avea pe oricine își dorește și că poate lăsa oricând trecutul în spate. Iar Bianca este o femeie cu pretenții. În acest context, Ilinca Vandici și Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Follow US” de la Kanal D2 au discutat de cât de dificil poate fi să ai o relație cu o femeia precum Bianca și l-a desființat pe Gabi Bădălău, dând de înțeles că ar trebui să fie „mai bărbat” pentru cineva ca Bianca.

Ilinca Vandici: „Cât de greu e ca bărbat să-i faci față și să stai cu o femeie frumoasă, independentă!”

Teo Trandafir: „Dar nu știi ce ți-au luat? Scuze! Când ai luat-o pe Bianca Drăgușanu știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni! Păi, ai vrut-o!”

Ilinca Vandici: „Dar la început te atrage fizic, te atrage puterea asta, după care stând cu ea în casă și văzând că nu ai de unde să o apuci…”

Teo Trandafir: „Dragi bărbați din lumea întreagă, eu vă dau un singur sfat. Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați. Deoarece, deodată se ridică armăsarul din ea”.

Mai multe