#Exclusiv Click!

Titi Aur, prima reacție după ce Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan: „Bine că n-a accidentat pe cineva, mare noroc a avut!”

22 august 2024 10:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Coteanu, cunoscută de public drept Dana Marijuana, a fost prinsă de oamenii legii conducând sub influența substanțelor interzise miercuri, în stațiunea 2 Mai, acolo unde tânărul drogat Vlad Pascu a ucis doi studenți. În exclusivitate pentru Click!, pilotul și expertul în conducerea defensivă Titi Aur a oferit o primă reacție în acest sens. 

Dana Marijuana a fost prinsă în timp ce conducea sub influența a două substanțe interzise: amfetamină și canabis, și dusă la audieri. Fosta vedetă hip-hop a fost oprită de oamenii legii în stațiunea 2 Mai, acolo unde Sebi și Roberta și-au pierdut viața în urmă cu un an. 

Titi Aur: „Bine că n-a accidentat pe cineva”

Titi Aur a acceptat să stea de vorbă cu noi și să reamintească faptul că Dana Coteanu a avut în trecut probleme cu consumul de droguri. 

A menționat că vedetele trebuie să fie un exemplu pozitiv pentru cei din jurul lor, iar în cazul Danei Coteanu singurul lucru bun a fost faptul că nu a accidentat pe nimeni. 

De asemenea, Titi Aur a menționat faptul că viteza de reacție în trafic scade semnificant în rândul șoferilor care consumă alcool, droguri sau diverse medicamente.

 „Dana Marijuana a mai avut probleme cu drogurile, a și recunoscut, cine are acest viciu, această dependență, îi va fi greu să scape definitiv. Depinde ce cantitate a consumat, riscă să i se suspende carnetul, dar și o amendă mare, decizia va fi luată de judecători.

Vedetele trebuie să fie un exemplu pentru societate. S-a întâmplat să o prindă tot în acel loc, la 2 Mai, unde a avut loc teribilul accident cu doi morți, și tot din cauza drogurilor. Bine că n-a accidentat pe cineva, mare noroc a avut! Am mai zis și mă repet: mare grijă când vă urcați la volan! Băutura, drogurile și unele medicamente încetinesc foarte mult viteza de reacție în trafic” - a declarat Titi Aur, pentru Click!

Ce a transmis IPJ Constanța

Depistarea la volan a Danei Coteanu, care a condus sub influența drogurilor, revoltă o țară întreagă. Nu putem uita când Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, a spulberat un grup de tineri, dintre care doi și-au pierdut viața. 

Poliția din Constanța a transmis un comunicat, după ce au oprit-o pe artistă în trafic: 

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Mai multe