Dana Marijuana revine în forță cu piesa „Doamna Dana”. Reacția ei, în cazul solistului Wiz Khalifa, care a fumat un joint, pe scenă, în Costinești: „A avut tupeu, n-aș îndrăzni!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Coteanu Marijuana, „Regina muzicii hip-hop”, revine în forță în lumea muzicală cu piesa „Doamna Dana”. Artista ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, povestea videoclipului de succes. Ne-a vorbit și despre cerințele fanilor mai îndrăzneți. În plus, Dana Marijuana a luat atitudine în cazul artistului american Wiz Khalifa, care a fost săltat de Poliție, după isprava de pe scena festivalului Beach Please!, din Costinești. 

„Doamna Dana îmi spun soliștii din generațiile tinere”

Dana Marijuana (44 de ani) e tare mândră de noua ei producție muzicală, pentru care a beneficiat de susținerea bunului prieten și coleg de scenă Bogdan Negroiu, din trupa El Negro:

„Melodia, versurile și regia videoclipului sunt făcute de Bogdan Negroiu, din trupa El Negro, Regele muzicii raggae, din România. Avem și spectacole împreună. Piesa se numește „Doamna Dana”, pentru că acum sunt la alt nivel, nu mai sunt Dana Marijuana.

Doamna Dana îmi spun soliștii din generațiile tinere, în semn de respect. Nu pot spune câți bani s-au investit în clip, nu știu exact cât a costat, nu am avut bani să plătesc, toți m-au ajutat. Pot spune însă că are o valoare inestimabilă”.

Reacția ei în cazul lui Wiz Khalifa, care a fumat un joint, pe scenă, la Costinești

Artista Dana Marijuana, care în trecut, a recunoscut că a avut probleme cu drogurile, ne-a vorbit și despre gestul rapperului american Wiz Khalifa, care a șocat la recitalul susținut, pe 13 iulie 2024, la festivalul Beach Please!, din Costinești. După ce și-a aprins în plin concert un joint, pe scenă, a fost săltat rapid de Poliție, consumul de canabis fiind ilegal în România. El este în prezent cercetat penal pentru deținere fără drept de droguri de risc:

„Artistul a avut tupeu să fumeze pe scenă, nu este frumos să ieși pe scenă nici cu sticla de băutură, dar unora, care sunt mai nonconformiști, li se pare normal. Nu e un exemplu bun pentru tineret, eu n-aș face așa ceva.

Mie, una, nu mi s-a urcat niciodată vedetismul la cap, nu am avut aere de vedetă. Când simțeam că mă ia un pic valul, îmi reveneam rapid, mă mai atenționau cei de jur”, a mai spus Dana Coteanu Marijuana, exclusiv pentru Click!

„Nu dau autografe pe piele sau pe chiloți!”

Dana Marijuana este recunoscută în magazine, în piață, iar mulți îi cer autografe. Dar, cum n-au o bucată de hârtie la îndemână, cei mai îndrăzneți îi solicită semnătura direct pe piele sau, mai rău, pe chiloți:

„Mă mai recunoaște lumea, pe la ghișeu, prin piețe, unii vor să-mi dea pătrunjelul mai ieftin, dar nu vreau, plătesc cât costă, nu vreau moca. Mi s-au cerut autografe pe piele, dar și pe chiloți, eram pe la Giurgiu. Am refuzat, le-am zis să mă lase în pace”, ni s-a mai confesat ea, exclusiv pentru Click!

Solista Dana Marijuana a cunoscut celebritatea cu piesele „Tre să spun” și „Cea mai fidelă fată”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net