Dana Marijuana e pusă pe treabă. La ce lucrează de zori: „Am venit aici să..”

#Exclusiv Click!

Dana Marijuana (44 de ani) alias Dana Coteanu, după numele său din buletin, a revenit pe Litoralul românesc. De aceasta dată pentru a filma un nou videoclip muzical, care speră să fie hit. Contactată de Click!, cântăreața ne-a mai mărturisit și faptul că a profitat din plin de această deplasare și a făcut o baie în mare.  

„Acum sunt la mare, dar mâine mă reîntorc în București. Am venit aici să filmez un videoclip cu cei de la El Negro. Când am ajuns, din nou, pe Litoral, m-am băgat direct în apă și am înotat puțin. Apa este puțin rece acum, dar te încălzești rapid. Pentru mine marea înseamnă sănătate și relaxare. O să revin din nou la mare când o să intre Iris în vacanță, pentru că ea este cu școala acum”, a declarat Dana Marijuana, pentru Click!

Mutare după mutare

Anul trecut, Dana Marijuana alegea să renunțe, definitiv, spunea ea pe atunci, la viața agitată din Capitală, pentru cea de la mare. Însă, faptul că fiica sa nu s-a acomodat la noua sa școală, a determinat-o pe vedetă să revină la viața agitată din București:

„Am ales să o transfer din noi la o școală din Capitală. Nu s-a putut acomoda acolo, nu a fost ok, nu s-a integrat în colectiv, prin urmare am revenit acasă, la viața agitată. Acum e bine, nu ai treabă cu ea, dimineața o duc la școală, am grijă de ea. Și eu sunt bine, pe lângă munca de zi cu zi, mă bucur tare mult că în fiecare joi eu împreună cu un grup de prieteni artiști, ne adunăm, și stăm la discuții frumoase”.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală, pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (16 ani) și Iris (7 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net