Dana Marijuana și-a transferat fetița, din nou, la o școală din București! Vedeta ne-a spus motivul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (44 de ani) face orice pentru binele micuței sale, Iris. Așa că a ales să renunțe la viața sa liniștită fără energii negative, de la malul Mării Negre, din nou, pentru cea din Capitală. Asta din cauză că prichindica sa nu s-a putut acomoda la școală, în acel colectiv. Astfel că, contactată de Click!, artista ne-a spus mai multe detalii despre situația din familia sa.

„Sunt la București, m-am mutat din nou pentru fetița mea Iris care și-a dorit foarte mult să revină aici. Așa că am ales să o transfer din noi la o școală din Capitală. Nu s-a putut acomoda acolo, nu a fost ok, nu s-a integrat în colectiv prin urmare am revenit acasă, la viața agitată din Capitală. Acum e bine, nu ai treabă cu ea, dimineața o duc la școală, am grijă de ea. Și eu sunt bine, pe lângă munca de zi cu zi, mă bucur tare mult că în fiecare joi eu împreună cu un grup de prieteni artiști, ne adunăm, și stăm la discuții frumoase”, a spus Dana Marijuana pentru Click!

Nu se mărită

Dana Marijuana ne-a mai mărturisit și faptul că a amânat, din nou, nunta cu iubitul său, Valentin cu care se iubește de aproximativ doi ani.

„Momentan nu ne-am căsătorit, nu o să ne căsătorim vara aceasta...cel mai probabil. Nu locuim împreună, în prezent, chiar dacă m-am mutat în București, ne vedem când avem timp amândoi, pentru că fiecare locuiește la casa lui”, a conchis pentru Click!, Dana Marijuana.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (16 ani) și Iris (7 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net