Dana Marijuana se pregătește de nuntă! Ce rochie de mireasă va purta în ziua cea mare

#Exclusiv Click!

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (44 de ani) trăiește de aproximativ doi ani de zile o iubire sinceră alături de Valentin, un bărbat cu care își dorește să formeze o familie chiar dacă în prezent el locuiește în București iar artista la malul Mării Negre după ce vara trecută s-a mutat definitiv la mare.

Dana Marijuana și-au dorit foarte mult să se căsătorească și vara trecută, însă, astrele din punctul lor de vedere nu s-au aliniat, deoarece nu au ales să amâne nunta. Astfel, că anul acesta sunt deciși să se căsătorească.

„Suntem bine, fata cu școala, eu cu casa. Nu am mai făcut nimic la casa unde locuim noi acum, dar mă preocup de ea, apar treburi în fiecare zi ca la toată lumea. Așteptăm vara (Dana Marijuana și Valentin – n.r) pentru că ne gândim amândoi să încunăm relația noastră atât civil cât și religios. Vrem să ne căsătorim dacă ni se aliniază astrele. Nunta o să fie, clar, în București, nu la Constanța, pentru că acolo avem toți prietenii comuni. Aici, la mare, nu avem”, a spus artista pentru Click!

Proiecția rochiei de mireasă

Dana Marijuana a dorit să precizeze și faptul că nu își dorește ca rochia sa de mireasă să respecte tradiția din popor:

„M-am gândit și la ținuta pe care o să o port, sper eu, în ziua nunții. O să fie o rochie de mireasă dar nu albă ci vreau de culoare verde pentru că înseamnă viață și renaștere”.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia și Iris. După decizia sa de a se muta la mare defitiv fiica cea mică, Iris a cântăreței este în grija sa iar cea mare, Alesia a rămas în grija tatălui său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net