Chinul prin care trece Dana Marijuana, de 24 de ani! Artista trăiește un adevărat calvar

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (44 de ani), după cum este cunoscută de fani, merge de 24 de ani, în fiecare lună la medic să își țină boala sub control. Asta după ce, în tinerețe, fosta regină hip – hop a anilor ′90 a fost diagnosticată de doctori ca având o agitație psihomotorie, boală care se manifestă prin stări de nervozitate, agresivitate și ton ridicat al vocii. Boală descoperită de medici în urma deciziei luate de regretatul său tată de a o interna la o clinică de psihiatrie, de frică ca fiica lui să nu se sinucidă.

„Acum sunt în București. Am fost la medic, la control. După cum știți, de la 20 de ani, merg în fiecare lună, la psiholog și psihiatru. Acum doctorul mi-a schimbat medicamentele și parcă văd lucrurile altfel. Iris (fiica sa – n.r) a rămas la mare, este la școală. De o perioadă de timp sunt voluntar într-o asociație de la Biserică și este foarte bine. Acum e acolo, e cald, e bine, nu îmi fac probleme. Doamna directoare, de la școala unde învață, are și ea grijă de dânsa. Iris e pe mâini bune acum, nu îmi fac probleme”, a spus Dana Marijuana, pentru Click!

Artista este una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul românesc, prin urmare, aceasta povestea recent, în cadrul podcastului „În oglindă”, de la Kanal D2, moderat de Mihai Ghiță, cum s-au manifestat până acum problemele sale de sănătate:

„De când eram foarte mică auzeam voci, cum aud și în ziua de astăzi, care mă ajută. Unele mă ajută sau când intervin, deja, pe invers, încep să fac rugăciuni, astfel încât să le îndepărtez”.

Iubitoare de natură

Din vara anului trecut, viața Danei Marijuana s-a schimbat radical. Vedeta s-a mutat la mare alături de fiica sa, Iris, într-un container, ce inițial nu avea nici lumină, nici căldură. Însă, datorită vecinilor și a tehnologiei, cele două au acum condițiile unui trai decent.

„Mă bucur foarte mult de apa limpede și curată de la mare ce este acum. Nu mă duc la ea să îi ascult valurile, o privesc de la stradă. Recent, am trimis un video unei persoane cu valurile mării și după am văzut cum s-a tulburat apa. Nu mai trimit niciodată așa ceva. Sunt energii aici, la mijloc. Nu a fost bine ce am făcut și s-a văzut în valuri”, a mai spus Dana Marijuana, pentru Click!

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală, pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (fetiță care a rămas în grija tatălui la București – n.r) și pe Iris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net