Dana Marijuana încă face baie în mare! Motivul uluitor te va lăsa fără cuvinte: Este, într-adevăr, puțin rece”

#Exclusiv Click!

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (42 de ani), după numele de scenă, așa cum este cunoscută de o țară întreagă, adoră senzațiile tari! În toiul toamnei fosta regină de muzică rap și hip-hop împreună cu fiica sa, Iris și cu iubitul său, Valentin, au ales să facă baie în mare. Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit care este motivul pentru care au recurs la asemenea lucruri cu toții.

„Am făcut și o să mai fac baie în apa mării. Este, da, într-adevăr puțin rece dar este foarte bună pentru sănătate și pentru corp. În fiecare zi în ultima perioadă am făcut baie în mare și am stat la plajă. Fac asta pentru a avea o imunitate mai bună. Apa mării este bună din punct de vedere medical că este sărată și ajută mult corpul să fie bine. Pentru mine este ca un fel de tratament, mă întărește mult”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Relație sudată

Dana Marijuana și actualul său partener de viață, Valentin aveau gânduri serioase să se căsătorească, însă decizia artistei de a se muta la mare și de a părăsi Bucureștiul le-a schimbat, pentru moment, traiectoria în viață. Însă, acest lucru nu i-a făcut să se despartă.

„Iubitul meu este acum cu mine (la mare- n.r), a venit în vizită la noi, acum urmează să plec spre București cu tot cu el și Iris pentru că pe 1 este ziua mea și o să petrecem cu toții, să fie frumos, cu veselie și iubire. Așa cum ne place nouă”, a conchis pentru Click!, Dana Marijuana.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (7 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net