Dana Marijuana, pusă pe treabă după o lungă perioada de pauză. Ce vrea să facă fosta regină hip - hop

#Exclusiv Click!

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (42 de ani), după cum este cunoscută de o țară întreagă, și-a schimbat viața radical în ultimele luni. Fosta regină hip – hop a României, din perioada anilor ’90, s-a mutat la mare și trăiește într-un container alături de fiica sa, Iris (7 ani). Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit că și-a făcut o listă de priorități pentru anul acesta…printre acestea se află și reînceperea unei activități profesionale.

„Vreau să mă reapuc să fac produse handmade și să le vând pe Internet, pentru că am făcut o pauză, așa am simțit eu nevoia să mă liniștesc. Aici, unde ne-am mutat la mare, ne-am acomodat, suntem bine. Iris este și ea bine, merge la școală, învață, se înțelege și cu colegii. În București vin doar în vizită, în rest, nu. Nu mă gândesc să mă reîntorsc la agitația din Capitală. Acolo este un haos continuu, multă lume plină de gânduri, probleme, neajunsuri. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat pentru Click! Dana Marijuana.

Norocoasă în iubire

Dana Marijuana trăiește de mai bine de un an și jumătate o relație de iubire cu Valentin, un bărbat care o face fericită și cu care trebuia să se căsătorească vara trecută. Însă, mutarea sa la mare i-a dat toate planurile peste cap.

„Suntem bine ca și cuplu. De Ziua Îndrăgostiților (14 februarie – n.r) nu petrecem într-un mod special, noi suntem într-o iubire continuă, nu ne facem cadouri ceva anume, nu suntem cu cadourile. Pentru noi doi orice zi petrecută împreună este frumoasă. Nu așteptăm un eveniment anume să ne declarăm iubirea unul altuia”, a mai spus Dana Marijuana pentru Click!

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (fetiță care a rămas în grija tatălui la București – n.r) și pe Iris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net