Uite cum se luptă Dana Marijuana cu frigul de când s-a mutat în container la mare: „Am o pilotă din...”

#Exclusiv Click!

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (42 de ani), după cum este cunoscută de o țară întreagă, a ales din această vară să își schimbe stilul de viață. Mai exact, fosta regină de muzică rap și hip-hop împreună cu fiica sa au renunțat la viața agitată din Capitală pentru cea de pe litoralul românesc unde s-au mutat într-un container fără lumină și căldură.

Pentru că temperaturile scăzute din termometre și-au făcut prezența în ultimele zile tot mai des, cântăreața s-a gândit cum să își încălzească încăperea unde locuiește ea și micuța sa.

„Vrem să ne luăm o sobă mică în perioada următoare că a venit frigul. Am văzut recent la cineva la care am fost în vizită o sobă micuță și am înțeles că este și accesibilă la preț și degajă și căldură. Momentan nu ne este frig unde stăm acum pentru că am o pilotă din fulgi de pinguin și ne ține de cald la amândouă”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Nu tânjește după viața de Capitală

Cântăreața ne-a mai dezvăluit că este foarte împăcată sufletește cu decizia sa în ceea ce privește schimbarea domiciliului:

„De București nu ne este dor, vin doar în vizită câteva zile și atât. Cred că acum mă văd mult mai des cu prietenii dacă este să fac o comparație cu perioada când trăiam în Capitală. Plus că sunt și fericită că fata s-a acomodat și ea cu acest stil de viață, cu școala unde am transferat-o plus că se înțelege foarte bine cu profesorii și colegii de clasă”.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (7 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net