Uite în ce condiții trăiesc Dana Marijuana și fiica sa de când s-au mutat la mare: „Avem o lampă pe baterii...”

#Exclusiv Click!

Dana Marijuana (42 de ani) a decis în vara anului trecut să renunțe la viața agitată din Capitală pentru una liniștită de la malul Mării Negre. Astfel, artista a renunțat la luxul pe care îl avea în București pentru unul modest și se pare că este foarte liniștită sufletește.

Artista și Iris (8 ani) locuiesc acum în unul dintre containerele pe care vedeta le are pe litoralul românesc. Contactată de Click!, regina hip-hop a anilor 90 ne-a mărturisit ce schimbări recente a făcut în noua lor locuință.

„La mare, aici, unde ne-am mutat suntem foarte bine, lucrurile s-au așezat cu totul. Avem o sobă cumpărată pe care am pus-o aici în camera unde stăm și e bine pentru că degajă căldură. Cu lumina am rezolvat și cu ea. Momentan avem o lampă pe baterii unde Iris face temele și ne descurcăm. Tehnologia a evoluat mult, deci nu ne facem probleme, dar pe viitor o să vedem cum facem și cu lumina să fie mai bine decât ne este acum”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Cântăreața ne-a mai dezvăluit că sufletește trece prin una dintre cele mai bune etape din viață:

„Acum sunt foarte bine, deși am puțin mă simt mult mai bogată decât atunci când aveam mai mult. Trec printr-o perioadă bună a vieții mele”.

Relație la distanță

De aproape doi ani, Dana Marijuana se pare că și-a găsit și marea iubire. Pe Valentin care o susține și o iubește necondiționat și cu care vara trecută trebuia să se mărite. Planurile au fost amânate pentru moment, deoarece cântăreața s-a mutat la mare, iar acum cei doi fac naveta pentru a se vedea.

„Sunt foarte fericită lângă iubitul meu pentru că el nu mă lasă niciodată în momentele grele din viața mea. Până acum asta mi-a demonstrat! Eu mi-aș dori ca la finalul verii să fie nunta. Să nu fie nici prea cald, nici prea frig, dar să vedem acum, dar sigur ne căsătorim. Este bătută în cuie nunta, doar că nu este fixată data. Este extraordinar ce mi se întâmplă acum. Simt că trăiesc o a doua tinerețe”, ne mărturisea Dana Marijuana în vara anului trecut.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (fetiță care a rămas în grija tatălui la București – n.r) și pe Iris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net