Toamna se numără recolta. Cum arată legumele din grădina Andreei Marin: „Prospețime, verde și cer senin”

13 octombrie 2024 9:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin, una dintre cele mai titrate vedete din showbiz, are cu ce se mândri! Grădina acesteia, pe care o îngrijește de ani de zile, i-a oferit cele mai frumoase roade. „Zâna Surprizelor” le-a arătat fanilor legumele acestei toamne. 

Vedeta dă dovadă de rafinament și bun gust în toate alegerile pe care le ia. Dacă aparițiile ei sunt mereu demne de laudă, același lucru îl putem spune despre casa și grădina sa. Vedeta locuiește într-o vilă din Pipera, care în anul 2021 a fost renovată. 

Andreea Marin, imagini cu legumele din grădină

Dintre toate lucrurile frumoase din curtea Andreei Marin, cea mai remarcată și apreciată este grădina acesteia. Un adevărat colțișor de Rai în care vedeta plantează legumele și verdețurile de care are nevoie și care acum i-au oferit roade pentru toamnă. 

Pe contul personal de Instagram, fosta vedetă TV a postat imagini din bucătărie, în care gătea cu legumele din propria grădină: 

„Imagini din bucătăria mea, cu roadele grădinii cu miresme. Prospețime, verde și cer senin. Duminica să vă aducă soare în suflet, oameni dragi!” - a fost mesajul transmis de Andreea Marin, iar fanii i-au transmis toate gândurile lor bune. 

„Soarele încălzeşte chipul dumneavoastră luminos! O duminică îmmiresmată şi plină de culoare vă doresc! Fericirea-i la îndemâna tuturor, rodeşte în lucruri simple şi de suflet! Este adevărata bogăție. Fericirea nu se cumpără, se construieşte!”; 

„Minunate miresmele toamnei!”;

„Duminică frumoasă și binecuvântată!”.

Despre lupta cu kilogramele 

Andreea Marin a bifat performanța de a slăbi 20 de kilograme. Mereu atentă la alimentația și stilul de viață pe care îl are, vedeta a cerut ajutorul unei persoane specializate. Deși inițial i s-a părut dificil, pe parcurs a dobândit rezultatul mult dorit. Vedeta a stat de vorbă cu Click! și ne-a oferit mai multe declarații amănunțite despre procesul său de slăbire. 

„Fac sport de două ori pe săptămână, am și acasă bandă și mici greutăți, și saună o dată sau de două ori pe săptămână, avem aici în Creative Hub Voice&Visibility. Nu mai fac nimic altceva, niciun tratament corporal. Am făcut asta o bună perioadă de timp după ce am slăbit, dar fiind pe o perioadă lungă de timp aceast proces de slăbire, într-un an și jumătate, lucrul ăsta m-a ajutat”, am mai aflat de la Andreea Marin care nu a făcut niciun pas în modelarea corpului său fără să apeleze la un medic nutritiost și să își facă toate analizele. Apoi, în funcție de nevoile sale i s-a prescris o dietă și un program alimentar bine stabilit.

„La început am slăbit mai mult”

„La început am mers la medic, mi-am făcut analizele, am văzut care sunt problemele, am tras o concluzie împreună, în funcție de acest lucru s-a creat o dietă care  a fost în trepte. La început o dietă de deblocare, în care am slăbit mai mult, apoi, pe parcurs, am tot eliminat obiceiurile greșite, combinațiile, mâncatul la orelele nepotrivite și așa mai departe... Nu vorbim doar de siluetă ci de sănătate și de modul de a înainta în vârstă frumos și demn”, ne-a spus Andreea Marin.

Chiar și în vacanțele pe care le-a bifat în decursul acestei veri, Andreea a fost atentă la felurile de mâncare pe care le-a ales. 

  „În vacanța de vară am fost plecată în locuri în care existau tentații culinare, am fost în Italia, sunt mulți carbohidrați dar dieta mediteraneeană variază, nu am mâncat pizza, am preferat pasta integrală gătită cât mai simplu, fără combinații extrem de încărcate, poți folosi 2-3 ingrediente. Mâncând cât mai curat corpul tău reușește să digere cât mai ușor mâncarea”  

Mai multe