Porecla pe care jurnaliștii americani i-au pus-o Andreei Marin. Cum ajunsese să fie strigată „Zâna Surprizelor”

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, are o carieră de succes în domeniul televiziunii. La vârsta de doar 25 de ani s-a remarcat printre jurnaliștii americani, pe vremea când era corespondent la Premiile Oscar. Ce poreclă a primit atunci „Zâna Surprizelor”. 

Andreea Marin / foto: Facebook
Andreea Marin / foto: Facebook

Când a fost corespondent la Premiile Oscar, în seara respectivă Andreea Marin purta un sacou galben, motiv pentru care americanii s-au legat de această piesă vestimentară atunci când i-au stabilit o poreclă. 

Porecla primită de Andreea Marin

Întrucât mereu purta un sacou galben, Andreea Marin a fost poreclită „Lady in yellow”. 

„Am fost reprezentantul televiziunii naționale – corespondent special la premiile Oscar. Aveam un singur sacou: vestitul sacou galben. Și am fost numită acolo, la Los Angeles, «Lady in yellow» (n.r. doamna în galben).

Ei credeau că am 10 sacouri și că în fiecare zi schimb câte unul și că e cumva o strategie de marketing. Dar eu nu aveam decât unul bun, de la Irina Schrotter, îmi amintesc și acum. Mi-a purtat noroc sau eu i-am purtat noroc, cine știe. Și am fost cu el la toate transmisiunile live de acolo.”, a declarat Andreea Marin, potrivit impact.ro.

Andreea Marin, la începutul carierei sale / foto: Arhiva Click!
Andreea Marin, la începutul carierei sale / foto: Arhiva Click!

Vedeta împrumuta haine de la prietene 

Andreea Marin nu s-a sfiit să recunoască faptul că la începutul carierei sale obișnuia să împrumute de la rude și de la prietene diverse piese de vestimentație. 

„Da, împrumutam lucruri de la prietene, mi se pare un obicei chiar simpatic. Și între surori ne împrumutam hainele și făceam schimb, căutam să schimbăm accesoriile, nu că aveam prea multe, pentru că nu erau vremurile, dar ca să pară ceva nou”, a mai precizat Andreea Marin.

Vedeta a mai punctat faptul că important nu era ceea ce îmbrăca, ci atitudinea cu care purta hainele respective. 

„Niciodată nu mi-a plăcut ideea asta de a exagera. Totul e numai cu stilist. Eu nici în ziua de astăzi nu am un stilist. Lucrez cu stiliști pentru anumite ședințe foto speciale, pentru pictoriale în reviste, dar nu pentru orice drum pe care îl fac în fiecare zi.

Mi se pare o exagerare, care nu e necesară pur și simplu. Nu trebuie să ne îndepărtăm atât de mult de naturalețe, de firesc, de ceea ce suntem”, a mai spus Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
ce s a ales de fapt de prima prezentatoare de la tvr webp
Banner Romania
Banner Rica Răducanu
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
banner smiley png
banner babs png
image
actualitate.net
image
actualitate.net