Andreea Marin, lovită de probleme de sănătate. Momentul care a determinat-o să slăbească:„A venit rapid salvarea”

Ultima actualizare:

Andreea Marin are 49 de ani, însă vârsta pare să fie doar un număr pentru ea. „Zâna Surprizelor” arată senzațional și se poate mândri cu o siluetă de invidiat, mai ales după ce a scăpat de kilogramele în plus. Vedeta a dezvăluit că a slăbit după ce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. 

Andreea Marin s-a confruntat cu probleme de sănătate care au împins-o să slăbească
Andreea Marin s-a confruntat cu probleme de sănătate care au împins-o să slăbească

„În timpul muncii, am căzut pe stradă”

Invitată în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, Andreea Marin a povestit că a ajuns să slăbească după ce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Fosta prezentatoare TV susține că nu putea să respire, motiv pentru care a mers la un medic cardiolog, care i-a spus că suferă de această afecțiune din cauza kilogramelor în plus.

„S-a întâmplat ceva cu mine, acum un an. În timpul muncii, am căzut pe stradă. Pur și simplu, în timpul filmărilor. A venit salvarea rapid, colegul cu care filmam s-a alertat, am fost dusă rapid la spital, iar acolo medicii m-au repus pe picioare, de moment. Astfel de episoade, cu perfuzii, am avut din plin în anii în care, de exemplu, făceam televiziune și în care munceam de luni până duminică.

Am observat că nu respir bine și nu aveam aer. Era o senzație foarte neplăcută, care mă dusese la anxietate, la atacuri de panică. Am ajuns la un cardiolog foarte bun. Și zice: „Doamnă, cât e glumă, e glumă, dar dvs trebuie să înțelegeți că toate astea vi se trag de la aceste kilograme în plus”, a dezvăluit Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar.

Alimentele la care a renunțat Andreea Marin 

Recent, Andreea Marin a mărturisit că a luat măsuri în ceea ce privește silueta ei. Vedeta a renunțat la alimentele bogate în zahăr și grăsimi, dar și la produsele de tip fast food și prăjeli.

„Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână îmi iese, nu mai mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune.

Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Depay Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
monica tatoiu
image png
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net