Cât de frumoasă e grădina Andreei Marin! Vedeta le-a prezentat tuturor imaginile spectaculoase

Ultima actualizare:

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate vedete din lumea mondenă a publicat, recent, imagini spectaculoase din grădina sa. Vedeta și-a surprins fanii, care au rămas copleșiti de micul „colț de rai” al „Zânei”.

Andreea Marin are o grădină superbă
Andreea Marin are o grădină superbă

Andreea Marin are o grădină de vis

Andreea Marin locuiește de mai mulți ani într-o vilă din cartierul Pipera aflat în Capitală. În 2021, casa vedetei a trecut prin mai multe transformări, fiind renovată și amenajată cu gust. Pe lângă faptul că îi place luxul, Andreea Marin s-a dovedit a fi și o mare iubitoare de flori, căci toată locuința ei este înconjurată de fel și fel de plante spectaculoase. Recent, prezentatoarea TV  a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia le-a arătat tuturor cum arată grădina sa.

Curtea casei a devenit un adevărat paradis, unde natura și confortul se îmbină perfect. După ce a investit o sumă considerabilă în renovarea casei, în urmă cu câțiva ani, Andreea Marin a reușit acum să creeze și un spațiu de vis, în grădină. Vedeta le-a arătat fanilor, în detaliu, fiecare părticică al micului ei colț de rai, unde se regăsesc foarte multe flori aromatice.

De asemenea, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. are și un măslin, dar a plantat și spanac, salată, mărar și răsaduri de roșii. Nici fructele nu lipsesc din grădina ei, cireșii roditori și căpșunile fiind printre cele care predomină grădina fastuoasă.

„După multe nopți nedormite și zile petrecute în birou cu nasul în laptop, simt în sfârșit parfumul grădinii cu miresme. Culorile, verdele, seninul, zumzetul, ciripitul, adierile, iarba alintându-mi tălpile. Zile în care natura se împodobește în așteptarea sărbătorilor pascale.

 Florile minunate de primăvară plantate de curând în grădina noastră vin în ghivece de departe, din nordul țării, sunt îngrijite cu iubire si tare frumoase și trainice, mulțumim! Iar gazonul nostru și-a revenit în chip minunat. O zi frumoasă tuturor!”, a scris Andreea Marin în mediul online.

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme

Andreea Marin are grijă cu sfințenie de casa și grădina ei, însă nu uită niciodată că sănătatea e pe primul loc. Anul trecut, vedeta a luat măsuri, iar după o vizită la medic a început să scape de kilogramele care îi dădeau bătăi de cap.

„Am crezut că o să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind un kilogram, două maximum. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață. Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt, asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea, lucrurile s-au așezat, apoi am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa.

O lună, două a fost mai dificil, după aceea am intrat într-o normalitate și mi-am și spus în gândul meu: De ce nu oi fi făcut eu asta și înainte”, a povestit Andreea Marin pentru Spynews.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net