Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! A fost văzut într-un restaurant din Mamaia

3 mai 2019 8:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Răzvan Ciobanu a fost surprins pe camerele de supraveghere ale unui restaurant din Mamaia, duminică (28 aprilie), în jurul orei 18:00, cu doar câteva ore înainte de accidentul care i-a curmat viața.

Răzvan Ciobanu a fost filmat în timp ce intra într-un restaurant situat pe plaja din Mamaia, în apropierea zonei în care era organizat un festival de muzică electronică. Designerul s-a plimbat minute în șir în restaurantul din Constanța, iar la un moment dat a intrat în bucătăria localului, relatează observator.tv. Un angajat al restaurantului a fost unul dintre ultimii oameni care au stat de vorbă cu Răzvan Ciobanu. Acesta a declarat că designerul părea foarte agitat.

„Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: "De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?" Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă”, a declarat un angajat al localului, potrivit sursei citate mai sus. Răzvan Ciobanu avea să-și piardă viața câteva ore mai târziu, într-un accident rutier.

Răzvan Ciobanu a condus cu viteză

Anchetatorii au dezvăluit că mașina condusă de Răzvan Ciobanu avea o viteză de 126 de kilometri la oră la momentul declanșării airbagurilor, însă o analiză aprofundată a computerului de bord al mașinii a arătat o viteză de deplasare inițială și de 250 de kilometri la oră. Potrivit testelor inițiale, designerul consumase cinci tipuri de substanțe inerzise, printre care cocaină și amfetamină. 

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi (2 mai), la cimitirul Progresul, în prezența familiei și a prietenilor. 

Citește și

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat la înmormântarea designerului

Cea mai frumoasă rochie creată de Răzvan Ciobanu a fost purtată de Andreea Raicu la Cannes

Mai multe