Un celebru actor de la PRO TV urmează să devină tătic: „Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză”

7 august 2023 8:54   Vedete românești

Un celebru star de la PRO TV urmează să devină tătic. George Piștereanu (32 de ani), unul dintre cei mai simpatici și carismatici actori din noua generație, a dat vestea cea mare! Acesta și-a anunțat recent fanii pe contul său de Instagram că urmează ca el și soția lui să devină părinți... de fetiță!

George Piștereanu urmează să devină tătic

George Piștereanu a devenit cunoscut după ce a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune printre care serialul „Vlad” și reality-show-ul „Ferma vedetelor” de la PRO TV. Însă, după succesul pe care l-a avut în aceste proiecte TV, Piștereanu a ales să se axeze mai mult pe partea personală, așa că anul trecut s-a căsătorit cu Giorgiana Grassu, antrenor de fitness în Los Angeles. Decizia lui de a se pune la casa lui a venit imediat și cu mutarea sa în America, acolo unde și locuiește soția lui.

Astfel, în urmă cu puțin timp, George și Giorgiana au filmat acel moment când i-au anunțat pe cei dragi că vor avea un copilaș. Se pare că actorul a fost foarte dezamăgit de faptul că nu o să devină tată de băiat, ci de fetiță.

„Alertă de răsturnare de situație! Eram absolut convins că va fi băiat, deja îmi imaginam excursii de camping tată-fiu și tot felul de activități sportive. Dar ghicește ce? Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză!

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că urmează să avem o fetiță! Deci trebuie să fiu gata pentru petreceri de ceai și aventuri cu prințese”, le-a spus George Piștereanu internauților din mediul online după ce au filmat momentul în care din cutie ieșea o inimioară de culoare roz.

Felicitat de fani

După filmulețul postat de George Piștereanu în mediul online, alături de soția lui, în care îi anunțau pe toți marea veste, fanii actorului au început imediat să îi lase mesaje de felicitare:

„Vei fi un tată de prințesă minunat! Felicitări! Am votat de ieri că e fată”, „Ține minte George bărbații adevărați fac fete. Așa zice soțul meu care a făcut două fete”, „Felicitări! Parcă te și văd cu o coroniță pe cap și o ceșcuță de ceai în mână”, „Felicitări! Sarcină ușoară soției, sunt sigur că vei fi un tată bun pentru fetița ta”.

Mai multe