George Piștereanu s-a căsătorit! Cine e femeia care l-a dus la altar pe «băiatul rău» VIDEO

Ultima actualizare:

Deși părea tiparul „băiatului rău” care cu greu ar putea fi adus în fața altarului, iată că actorul George Piștereanu joacă acum rolul vieții sale, acela de ginere! George a publicat mai multe imagini de la nuntă în mediul online, mândrindu-se cu cea care i-a devenit mireasă. Iată imaginile care i-au luat prin surprindere pe urmăritorii lui!

George Piștereanu s-a căsătorit! Foto: Instagram
George Piștereanu s-a căsătorit! Foto: Instagram

George Piștereanu a devenit băiat de casă! Actorul, care a cunoscut succesul după ce a jucat în producțiile româneși „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”, părea o fire aventuroasă, la care nu ne-am fi gândit că ar îmbrăca prea curând costumul de ginerică. Ei bine, iată că aparențele înșală, iar George se pozează acum mândru alături de soția lui, Gigi, chiar de la nuntă!

George Piștereanu s-a căsătorit în Vegas

Evenimentul i-a luat prin surprindere pe admiratorii lui (în special pe admiratoare), având în vedere că actorul a fost extrem de discret cu viața lui personală, iar dacă ar fi să judecăm după postările sale de pe rețelele de socializare, nu părea nici măcar că ar fi într-o relație! 

Luni însă, 11 aprilie, George Piștereanu a apărut direct în costumul de mire, și nu, nu este vorba despre repetițiile pentru un nou film. Acesta s-a căsătorit în cadrul unui eveniment cochet, organizat în Las Vegas, Nevada. Despre aleasa inimii sale nu se știu însă foarte multe.

Cine este Gigi, soția lui George Piștereanu

Numele soției lui George Piștireanu este Gigi (par predestinați, nu?!), fiind de naționalitate străină, cel mai probabil, și este antrenor de fitness. Pe conturile ei de socializare acesta publică adesea imagini cu diverse antreamente și exerciții de la sală. George a dezvăluit că ea a fost cea care a organizat nunta, până la cel mai mic detaliu.

După ce s-au căsătorit, cuplul a oficiat dansul mirilor pe muzica lui Ștefan Bănică, iar ulterior mirii s-au dus să petreacă într-un club, profitând de viața de noapte din celebrul Vegas. Actorul a glumit în mediul online pe seama zicalei „Ce se întâmplă în Vegas rămâne doar în Vegas”, având în vedere că în cazul lui e treabă serioasă!

Acum începe distracția, că e pe viață. Sper să reziste lângă mine! Uite așa am ieșit de pe piață, nici nu îți dai seama când se întâmplă.”, a mai glumit el. Amintim că pe George Piștereanu ați putut să îl vedeți și în cadrul emisiunii „Ferma”, de la Pro TV. 

Citește și: George Piștereanu, flirt cu Lesko la "Fermă", scene de amor cu Victoria Răileanu, în "Vlad"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net