Unde a lucrat Mircea Badea înainte să ajungă în televiziune și cine l-a ajutat să intre în presă: „Eram sărac”

13 iunie 2024 11:42   Vedete românești

Mircea Badea nu a lucrat de la început în televiziune, ci a avut un loc de muncă despre care puțini au știut. Deși nu i-a adus mari satisfacții și nici mama sa nu a fost de acord cu alegerea făcută, acesta susține că a fost nevoit să se angajeze pe acel post.

Mircea Badea a fost portar la o casă de schimb valutar

Mircea Badea se numără printre cei mai remarcabili prezentatori TV din România. Cu toate acestea, înainte să ajungă în televiziune, pe drumul său a întâlnit o mulțime de provocări. Invitat în emisiunea iThink de pe Antena 3 CNN, acesta a făcut dezvăluiri despre primul său job. Era la facultate la acea vreme și nu avea prea multe variante de job, astfel că a acceptat să devină portar la o casă de schimb valutar, pentru că era foarte sărac și nu avea nici măcar bani de pâine, spune el.

„Orice poveste a mea începe la fel, eram sărac și gen să mănânc și eu ceva și m-am angajat. Primul meu loc de muncă a fost când eram la Facultatea de Matematică de la Universitatea București”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Cum a ajuns Mircea Badea să lucreze în televiziune

Mama lui Mircea Badea nu a fost de acord cu primul loc de muncă al fiului ei. De aceea, femeia a apelat la ajutorul unei prietene care i-a oferit tânărului oportunitatea de a lucra la un post de radio.

„Păi, zice, uite trebuie să fac un radio acum, trimite-l să vedem dacă e bun de ceva. Și m-a trimis mama. Deci am fost pe sistemul nepotism. Eu am crezut că mă duc să fiu bodyguard la Radio Total. M-am dus gata, unde stau? Că o intrare e peste tot, care trebuie cumva supravegheată. Nu?

Şi mi-a zis bă, stai, mă, așa, nu. Du-te pe teren, fă un reportaj, fă ceva, să vedem… Și m-am dus să fac o relatare din teren. Aşa era Radio Total, un radio actual, așa era sloganul. Eu știam ce se întâmplă în București non-stop, pentru că non-stop, cineva ne spunea că era o frecvența comună. Așa am intrat eu în presă”, a mai povestit Mircea Badea.

Mai multe