Veste devastatoare pentru Șerban Copoț. Are cancer o persoană din familia artistului

15 octombrie 2022 11:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Șerban Copoț trece printr-o perioadă foarte complicată a vieții. Artistul a dezvăluit pe rețelele de socializare că mama lui a fost diagnosticată cu cancer, dar i-a ascuns acest lucru.

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje de la TV, fostul membru al formației Animal X a primit o veste devastatoare. 

Vezi și: Adda, chinuită de boala care l-ar fi ucis și pe Șerban Ionescu

”Dragilor, de ceva vreme am trăit o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmăriți ați trăit-o și voi. Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. 

Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtășesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe pagina sa de Facebook.    

Citește și: Vedete care s-au confruntat cu depresie. Sfaturile lor pentru cei afectați

Clipe grele pentru Șerban Copoț. Mama lui are cancer

„Stoicismul cu care și-a dus boala pe picioare poate fi admirat acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a șocat pe toți.

Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier și dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala.

Până la urmă, spitalul a fost salvarea și s-a dovedit că, oamenii valoroși și cu inimă mare sunt și acolo unde îi era ei groază să ajungă.”, a relatat Șerban Copoț.

Vezi și: Cum arată Viorel Lis după lupta cu boala! Prima apariție TV a fostului edil: «Am trecut prin toate»

Cum se simte mama prezentatorului de la Antena 1

Din fericire, mama vedetei de la Antena 1 s-a operat, iar acum se simte cât se poate de bine. În această situație atât de întunecată, Șerban Copoț a dezvăluit că a descoperit dragostea și grija celor apropiați. 

Mai mult, simpaticul prezentator TV îi încurajează pe toți să aibă cât mai multă grijă de cei apropiați.

„Cert este că a trecut prin operație, este bine acum și vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În același timp am redescoperit dragostea și grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă.

O parte din drum a fost încheiata și acum pornim pe drumul lung și anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă și încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta”, a scris Șerban Copoț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe