Vlad Drăgulin din Băieți de Oraș se pregătește să devină tată? Ce spune despre primul său copil

10 mai 2023 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vlad Drăgulin, unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din industria filmului românesc a avut parte de o revelație: nu se simte pregătit să devină tată. Și-a dat seama de acest aspect în urma unei scene care s-a întâmplat în cartierul în care locuiește, când o fetiță a avut o criză de plâns și nu-și mai dorea să se ridice de la sol. 

Malone din Băieți de Oraș le-a împărtășit internauților sentimentele și gândurile care îl măcinau, ajungând să își imagineze cum ar fi reacționat el, dacă se afla în locul acelor părinți. Cu siguranță răspunsul oferit i-a făcut pe mulți să râdă cu lacrimi! 

Vlad Drăgulin: ,,Nu sunt suficient de puternic pentru a avea un copil!”

A deveni părinte nu este atât de ușor pe cât pare. Cunoaștem cu toții faptul că venirea pe lume a unui copil reprezintă o mare responsabilitate pe care nu foarte multă lume și-o asumă, printre care și actorul Vlad Drăgulin, care a mărturisit că încă nu se simte pregătit.

Întâmplarea care s-a petrecut cu doar câteva ore în urmă l-a ajutat pe Vlad Drăgulin să realizeze faptul că nu este la vârsta la care să se simtă pregătit pentru a deveni tată. 

Iată cum a reacționat îndrăgitul actor după această întâmplare, dar și sentimentele care i-au năpădit mintea: 

,,Eram mai devreme la mine în cartier și am văzut o scenă în urma căreia mi-am dat seama că nu sunt suficient de puternic pentru a avea un copil. Nu sunt încă suficient de ,,mobilat” pe interior pentru această responsabilitate. 

Un cuplu se confrunta cu o problemă: fetița lor care era foarte mică nu voia să se miște de pe loc. Nu voia! Au încercat cu vorba bună, nu voia. O mai urneau așa, deci nu, nu voia nici măcar să se miște de pe loc. În timpul ăsta urla. 

La un moment dat, taică-su a făcut greșeala și a zis: <<Uite, te ia tati în brațe>>. Și a luat-o în brațe. Deci eu n-am crezut că un copil poate să scoată sunetele alea. Deci ceva rău de tot! 

Și după stăteam, mă uitam și mă gândeam ce-aș fi făcut în situația asta. Căci eu cu siguranță aș fi început să plâng, mă puneam lângă copil, și ar fi rămas nevastă-mea singură cu această situație. 

Și închipuiți-vă că eu priveam această scenă încercând să scanez codul ăla de bare de la trotinetă, să mă duc să-mi beau cafeau la ora 14.00.”, este întâmplarea pe care actorul le-a povestit-o admiratorilor săi, din mediul online. 

Mai multe