Jazzy Jo, dependentă de adrenalină: «Și mâine aș pleca în Asia Express»

Ultima actualizare:

Solista care participă la „Te cunosc de undeva" și înainte a fost la „X Factor" iubește adrenalina și reality showurile. Spune că în „Asia Express" s-ar duce fără să clipească, mai ales că acum face echipă cu simpaticul Zarug care a bifat această emisiune concurs anul trecut.

Jazzy Jo
Jazzy Jo

Jazzy Jo sau Ioana Sihota pe numele ei adevărat ne-a dat mai multe detalii despre ce se întâmplă în viața și în cariera ei în acest moment.

Ce mai faci Jazzy Jo?

Vin de la repetiții, de la „Te cunosc de undeva". Încă fac repetiții, ceea ce este absolut fantastic. Îmi place de înnebunesc! Săptămâna aceasta, filmăm Galele 8 și 9. Pe urmă, mai rămâne Finala, pe 31 mai. Unde, sper să intru și eu cu al meu coleg Zarug.

De câți ani vă știți?

Noi ne-am întâlnit prima oară la o altă emisiune în care eu eram în juriu și Zarug era concurent. Mi-a plăcut de el de am înnebunit. De atunci, am mai vorbit din când în când pe Instagram. I-am dat like-uri, și el mie. Concret, când mi s-a propus treaba asta, zic, eu îl știu pe om, „artisticărie" maximă. Ni s-a propus, și mie, și lui, și am zis amândoi „Da", din start. Și, iată-ne în echipă!

Jazzy Jo și Zarug fac echipă la Te cunosc de Undeva
Jazzy Jo și Zarug fac echipă la Te cunosc de Undeva

Cine ți se pare că sunt rivalii voștri cei mai de temut la emisiune?

N-avem niciun rival! Acum, lăsând orice fel de glumă la o parte, sezonul ăsta este atât de special! Sunt oameni noi, sunt oameni extraordinar de mișto. Cumva, toată lumea a spus că este cel mai bun sezon de până acum.

Cred că suntem atât de diferiți, încât nu se pune problema de rivali. Pentru că, uite, Alexia Țalavutis și Dima Trofim au avut numai momente din astea, cu mici excepții, de mare virtuozitate coregrafică. La noi, a fost unul sau două. Am avut mai mult momente de stare, de emoție și nu putem compară. Și fetele, „Odagioaicele", vorba lui Carmen, sunt foarte bune, au avut tot felul de nebunii. O să vedeți. Încă nu știu ce s-a difuzat și ce nu. Săptămână aceasta e a treia ediție. Ne distrăm, e foarte frumos!

Jazzy Jo se gândește la vacanță, dar mai are multe proiecte de terminat

Ce planuri ai după terminarea emisiunii?

Într-un final, o să facem albumul. Am făcut câteva piese și, acum, mă hotărăsc ce dau la postproductie, pentru primul single. Îmi doresc foarte mult să rămân în televiziune și am câteva opțiuni. Aștept să se confirme. Și, în primă instanță, măcar o vacanță de 3 zile.

Jazzy Jo alături de Cornel Ilie de la Vunk
Jazzy Jo alături de Cornel Ilie de la Vunk

Ai o piesă nouă, deci? O lansezi?

Un cântec. Lucrez la el. Dar încă nu am dat închidere de sezon, să știu că nu mai avem nimic de făcut și să pot pleca liniștită. Nici nu vreau, până la urmă, să plec.

Dar, nu te vedeai într-un loc mai sălbatic, în Asia sau Africa?

Uau! Îmi doresc, de mult, să merg în Asia. Cred că sezonul nou a fost deja hotărât. Nu știu sigur despre ce e vorba, dar dacă primesc invitația, plec înaintea tuturor. Îmi doresc de mult timp „Asia Express", așa cum mi-am dorit și „Te cunosc de undeva". Mi-am dorit să fiu la „Te cunosc de undeva" de vreo 7 ani.

Jazzy Jo este foarte fericită că face parte din echipa TCDU
Jazzy Jo este foarte fericită că face parte din echipa TCDU

Ce-ți dorești, se îndeplinește.

Doamne Ajută!

Deci, urmează albumul. Concertele au început?

Da. Iubesc ritmul ăsta, îmi place. În doi ani de pandemie am suferit groaznic din cauza asta.

Show-ul Mamma Mia s-a întors?

Nu știu ce să spun. Sunt foarte tristă pe subiectul ăsta. Sper să se reia. Momentan, să vedem care e faza cu sălile. Asta a fost problema la noi, în afară de pandemie, care este o problemă generală. Sălile. Ca să îl poți face atât de mare și „wow" cum merită să fie, îți trebuie o sală și o scenă pertinentă pentru tot panoul ăla de leduri. În țară, cred că există două sau trei.

Cu fostele colege din piesă te-ai mai văzut?

Cu Tinca (Ecaterina Tugulea, n.r.) mă văd cât de des putem. Cu Anca Țurcașiu și cu Lori m-am văzut. Dacă tot lucrez la Antena 1, cu Lori m-am văzut mai des. Trei dintre colegii noștri din coregrafie sunt și la „Te cunosc de undeva". După aia, aproape oriunde mă duc, găsesc câte un coleg. Și câte un prieten, e adevărat.

Cu Alexia și fetele Odagiu te știai?

Da. Mă știu cu toată lumea. Cu Romică nu mă știam, personal. Am avut primul contact mai dubios, dar acum suntem mega îndrăgostiți unul de celălalt. Se tot declară asta, în toate emisiunile, și eu îmi declar dragostea față de el. S-a lipit extraordinar de mine. Și nici cu Carmen Chindriş nu mă cunoșteam până acum. Este de o finețe extraordinară. S-a adaptat destul de greu și este destul de greu cu Romică, care este el însuși un show total. Nimeni nu are cu nimeni nicio problemă. Eu nu am mai întâlnit așa experiment și proiect, în care să mă înțeleg bine cu toată lumea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net