Sensy, în panică maximă înainte de nuntă! De ce plânge influencerița

Influenceriță de succes și, mai nou, fată de casă, Sensy e în focuri! Se pregătește de nuntă cu alesul inimii sale, pe care se chinuie, însă, să-l țină la secret înainte de nunta, programată în luna septembrie. Sensy e în panică, pentru că nici până acum nu sunt gata cele două rochii de mireasă pe care le va îmbrăca! Culmea, și maneliștii au dat bir cu fugiții în acea perioadă!

Influenceriță de succes și fostă concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, Sensy (30 de ani) a fost deja cerută deja de soție încă de anul trecut, la Cluj. Sensy trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul ei, de mai bine de șase ani. Nunta, însă, a fost amântă până după pandemie. Evenimentul va avea loc, anul acesta, în luna septembrie.

Sensy e cu pregătirile pe ultima sută de metri. A trimis invitațiile de nuntă și acum speră ca cele două rochii de mireasă, pe care le-a ales pentru ziua cea mare, să fie gata până la momentul când va păși la altar. Și cu maneliștii are mari probleme, aceștia fiind deja antamați la alte nunți!

“În câteva luni mă mărit și rochiile nu sunt gata!”

Sensy se mărită în septembrie Sursa: Instagram
Sensy se mărită în septembrie Sursa: Instagram

Click!: Sensy, gata pregătirile pentru nuntă?

Sensy: Nu, rochiile nu sunt gata! Cred că, până la nunta mea, am de mers la vreo cinci nunți! Muncă grea! Am ales două ținute pentru nuntă. Nu sunt gata încă, dar bine că măcar m-am hotărât într-un final și am modelul în cap!

Prințesică sau sirenă?

Și sirenă și prințesă! Trec prin toate modelele!

Cam cănd jucăm la nuntă, data exactă? Înțeleg că rochii nu avem, dar invitați?

Acum în septembrie, pe 30, e toată lumea invitată! Avem nașii, normal! Cu invitații e o mică problemă. Încercăm să ne încadrăm în numărul de 150, dar e foarte dificil! Asta e maximium de număr la local! 150 de persoane încap în sală! Nu știu cum o să ne descurcăm, dar trebuie să ne încadrăm cumva! Momentan avem 120 confirmați, dar na! O să mai apară și alții.

Ghinionul vieții! Maneliștii sunt plecați!

Cine cântă la nuntă?

Am antamat deja cântăreți, o să fie și din rândul celor invitați. Sunt multe dintre prietenele mele, care sunt și cântărețe. O să fie Nicoleta Nucă, sper să vrea să cânte o melodie sau două. Oana Radu va cânta și ea.

Maneliști nu avem? Nuntă fără lăutari, cum așa?

Cum să nu?! Dar ce crezi, ghinionul naibii! Exact în acel week-end, maneliștii sunt plecați în Spania! Dar, tot avem maneliști. O să-i vedeți la nuntă însă! Nu dau mai mult din casă!

Sensy este deja un nume binecunoscut în lumea influencerilor și a bloggerilor de la noi. Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, din anul 2016. Sensy a fost concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil!Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!