Andreea Perju, declarații tranșante: „Nu am divorțat ca să mă călugăresc! Nu mă duc acum la mânăstire!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rana provocată de un divorţ se vindecă greu în unele cazuri, dar se vindecă. Cel puţin de această părere este şi actriţa Andreea Perju (37 de ani), care a povestit, în exclusivitate pentru Click!, de ce a durat atât de mult până să recunoască separarea de fostul soţ, Cristi Donciu, împreună cu care are două fetițe, Mara (13 ani) și Ada (9 ani). A povestit, de asemenea, că se simte pregătită să-și refacă viața, alături de persoana potrivită, de această dată.

Andreea Perju a ţinut ascuns aproape un an, divorțul de tatăl fetițelor sale, Cristi Donciu. Până la urmă, actrița s-a văzut nevoită să recunoască și în mod public despărțirea, și a făcut acest lucru în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. S-a ferit, însă, să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la ruptura bruscă, după o relație de mai bine de 13 ani de căsnicie.

În prezent, Cristi Donciu, fostul soț al vedetei, nici nu mai locuiește în România. Bărbatul s-ar fi mutat în Italia de ceva vreme, după cum au dezvăluit surse din anturajul Andreei Perju, în exclusivitate pentru Click! Acesta mai vine, însă, în țară, pentru a lua fetițele în vacanțe.

Prezentă, miercuri seară, la un eveniment monden, Andreea ne-a vorbit, cu zâmbetul pe buze, despre viața ei după divorț. Actrița nu exclude ca, pe viitor, să-și găsească un nou partener, nefiind deloc adepta singurătății.

Andreea Perju: "A fost important ca eu să-mi găsesc liniștea și echilibrul"

Andreea Perju s-a mutat recent în casă nouă cu fetițele / foto: arhiva personală
Andreea Perju s-a mutat recent în casă nouă cu fetițele / foto: arhiva personală

Andreea, ai ținut ascuns divorțul aproape un an. Înțeleg că ți-a fost foarte greu să vorbești despre separarea de soțul tău și de tatăl fetițelor tale. Acum poți spune că ai trecut peste despărțire? Ești liniștită sufletește, te-ai împăcat cu ideea?

Sinceră să fiu, se vede că sunt liniștită și împăcată. Anul trecut a fost un an nu neapărat anevoios, e prea mult spus, dar a fost un an în care am simțit că am trăit cât în cinci ani.

Cine ți-a fost alături în acele moomente dificile? Practic, ai rămas singură cu două fetițe...

Cele mai importante în perioada respectivă au fost chiar fetițele. A fost important inclusiv ca eu să-mi găsesc liniștea și echilibrul. De aceea nici nu vorbesc despre asta și nici nu voi vorbi și nici nu am vorbit decât într-un moment în care am simțit că sunt într-un echilibru. Cred că ce-mi rezervă vitorul e de bun augur. Sunt un om pozitiv, am invățat să văd partea bună a lucrurilor. Cred că, în fiecare zi, evoluăm și din întâmplările mai puțin nefericite, ulterior, ni se arată și ceva pozitiv.

„La un moment dat, va intra altcineva în viața mea"

Andreea Perju a mărturisit că îşi doreşte o nouă relaţie / foto: Click!
Andreea Perju a mărturisit că îşi doreşte o nouă relaţie / foto: Click!

Da va fi să întâlnești omul potivit, o să-ți refaci viața?

Da! Cred că va veni un moment în care nu neapărat că o să-mi refac viața, pentru că viața mea e foarte frumoasă. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc în prezent. Cred însă că, la un moment dat, va intra altcineva în viața mea, lucru care e firesc. Nu vreau să mă duc la mânăstire. Nu m-am despărțit ca să mă călugăresc. Sunt însă împăcată cu ceea ce mi se întâmplă acum, cu faptul că învăț să trăiesc și singură.

Se zice că e mai bine să stai singură decât într-o căsnicie nefericită...

Nu. Eu, de exemplu, nu cred în singurătate. Cred foarte tare că suntem făcuți să trăim în doi. Ce-i drept, în ziua de azi, se tot promovează acest lucru pentru self-estee(încrederea în sine, n.r.), dar eu nu cred în asta.

Andreea Perju a devenit repede cunoscută în showbiz și după ce, în 2008, a apărut în celebra revistă dedicată bărbaților, cu „iepurașul” Playboy.  Un an mai târziu, s-a măritat cu Cristi Donciu, cu care a făcut două fetițe, Mara (12 ani) și Ada (9 ani). În prezent este şi actriță, dar și femeie de afaceri, fiind patroană de restaurant - se ocupă de o osterie italienească, situată în yona de Nord a Bucureștiului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net