Annes, rugăciuni către divinitate: „Dumnezeu să îmi dea ultimul copil de pe raft!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Annes (45 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire, de 20 de ani, alături de organizatorul de evenimente Dan Anghel. Cei doi își doresc foarte mult un copil, însă nu a fost să fie până acum. Click! a stat de vorbă cu artista, care ne-a spus că nu ia în calcul să înfieze un prunc.

Annes se pregătește să devină mamă!

Annes își dorește să fie mamă! Asta este clar, însă chiar și așa, aceasta nu face o tragedie din ce i se întâmplă. Extrem de relaxată și cu zâmbetul pe bune, simpatica artistă ne-a dezvăluit că este împăcată cu destinul său.

 „Eu cred că un copil este o responsabilitate foarte mare, deci trebuie să te gândești de multe ori înainte. Eu sper ca Dumnezeu să mă pregătească pentru rolul de mamă pe cale naturală.

Nu văd de de ce nu aș putea avea și eu șansa ca Dumnezeu să îmi dea și mie ultimul copil de pe raft. Nu am făcut o dramă din lucrul acesta. Ne-am dorit și ne dorim copii, dar nu facem o dramă din asta.

Trebuie să luăm în considerație că sunt și multe cupluri care au probleme în zona aceasta. De multe ori nu este o alegere, pur și simplu se întâmplă ca un cuplu să nu reușească să aibă un copil.

Nu am probleme medicale, am făcut tot felul de investigații însă la noi nu s-au sincronizat lucrurile. Și nici nu sunt dispusă să fac nu știu ce tratamente. Tot din cauza a ceea ce am văzut în jur că nu o să fie cu succes și poate o fiu dezamăgită”, a declarat Annes, pentru Click!.

Annes, despre înfierea unui copil: „Aș putea să am un șoc”

De asemenea, cântăreața i-a mărturisit reporterului Click! care este motivul pentru care nu își dorește să adopte un copil.

„Fratele meu a vrut să înfieze un copil, a început niște proceduri și au renunțat. Pentru că erau foarte multe proceduri, dura foarte mult timp. Eu încă mai am o mică speranță că se întâmplă într-un mod miraculos. Nu știu dacă sunt pregătită să am un copil de pe o zi pe alta. Aș putea să am un șoc. Pentru că atunci când ai o sarcină, porți sarcina și mental te pregătești, adică nu te trezești cu un copil în viața ta și nu știi ce să îi faci. Îmi este teamă că nu aș putea să am grijă de el cum trebuie și este o responsabilitate imensă.”, a mai spus artista, pentru Click!

Citeste si: EXCLUSIV! De ce tot amână Annes nunta? „Suntem etern logodiți!”

Motivul pentru care Annes a amânat nunta 

„Relația noastră a funcționat foarte bine și fără nuntă, dar este adevărat că acum doi ani am simțit că trebuie să facem și ceremonia, și o super petrecere cu prietenii pe care noi i-am adunat în cei 20 de ani. Am trimis invitațiile la 400/ 500 de persoane în interior. Nu o să mai spun niciodată de nuntă, cred că o să ne hotărâm rapid când o să ne căsătorim pe ultima sută de metri și gata.

Toate aceste persoane erau deja invitate și a trebuit să îi anunțăm că nu mai are loc. Avem deja și rochiile de mireasă, două la număr. Era totul super organizat, făcusem degustarea, deci pot să spun că am mâncat meniul de la nunta mea.”, a conchis pentru Click!, Annes

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark