Annes se căsătorește cu iubitul după 23 de ani de relație

Ultima actualizare:

    Annes și Dan Anghel s-au îndrăgostit într-un turneu
Annes și Dan Anghel s-au îndrăgostit într-un turneu

Cântăreața Annes și iubitul ei, organizatorul de evenimente Dan Anghel, au împlinit 23 de ani de relație pe 3 martie 2020. Annes și Dan Anghel au decis în ziua aniversară să se căsătorească pe 27 iunie 2020, iar petrecerea va avea loc în Capitală, la „Le Chateau”.

Annes (42 de ani) și Dan Anghel s-au cunoscut într-un turneu și de atunci au rămas împreună. Locuiesc împreună de 20 ani, funcționează ca o familie, se iubesc, dar până acum nu au găsit timp să se căsătorească. După mai multe alarme false, Annes și Dan Anghel au fixat data evenimentului pentru 27 iunie 2020.

Annes își pregătește piesa pentru Valsul Mirilor
Annes își pregătește piesa pentru Valsul Mirilor

Annes vrea să și cânte, să și danseze Valsul Mirilor

Annes și Dan Anghel vor face petrecerea la Le Chateau, unde vor aștepta aproximativ 400 de invitați. „Amândoi știm ce înseamnă producția unui eveniment de succes și ce necesități specifice presupune: spații ample, elegante, scenă, echipamente de proiecție și lumini, sonorizare și o bună organizare. Am semnat contractul chiar de Dragobete. Nimic nu este întâmplător”, a spus emoționată artista. Cu ocazia nunții sale, Annes va pregăti și o piesă specială pe care ea și viitorul soț vor dansa valsul mirilor.

Dan Anghel și Annes locuiesc împreună de 20 de ani
Dan Anghel și Annes locuiesc împreună de 20 de ani

Annes și Dan Anghel își vor servi invitații cu delicatese, dar și cu produse tradiționale

Săptămâna trecută, Annes și Dan Anghel au participat și la o degustare pentru alegerea meniului. „Am ales farfurii de colecție, iar meniul este unul sofisticat. Noi am mai participat la câteva evenimente aici și pot să vă spun că am făcut un mix foarte interesant. Printre preparatele pe care cei aproximativ 400 de invitați le vor regăsi sunt: guacamole cu avocado, floare de somon pe pat de buscuiți, coșuleț home made din brânză maturată Montasino cu salată de țelină, pui, măr și  nuci, inimioare capresse-mozzarella, riotta, parmezan, pesto și rosii cherry concasate cu mentă, file de somon în crustă de parmezan, servit cu risotto basilic în cerneala de sepie, calamari popcorn, rosie liofilizată și busuioc proaspat. Nu vor lipsi nici tradiționalele sarmale în foi de varză murată și sarmale în foi de vita-de-vie alături de mămăligă reinterpretată, smântână și ardei iute. Invitații se vor delecta și cu turnedo din piep de curcan cu sferă moleculară din gorgonzola și pulbere de Prosecco, învelit în pancetta, joben de roșii concasate și scalie de parmezan; cub din mușchiulet de porc cu sos demi-glace alături de cartofi dauphinoise, brocoli sote și baby carrot”, a mai spus Annes.

Citește și:

Exclusiv! Annes: “Iubitul meu m-a cerut de trei ori în căsătorie!”

EXCLUSIV Annes, hărţuită de un admirator secret

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net