Aventurile Ioanei Maria Moldovan în vacanță, la bulgari! Cât de bine poate să arate în costum de baie

Ultima actualizare:

Litoralul românesc nu le mai face demult cu ochiul vedetelor noastre, care preferă să-și  petreacă concediile cu familia departe de casă, prin Turcia, Grecia sau Bulgaria. Ultima destinație a atras-o, anul acesta, și pe Ioana Maria Moldovan, care a plecat cu toți cei dragi să se relaxeze într-o bine-meritată vacanță pe meleagurile vecinilor noștri de la Marea Neagră. 

Ioana Maria Moldovan, sexy la piscină
Ioana Maria Moldovan, sexy la piscină

Ioana Maria Moldovan a ajuns pentru a doua oară în vacanță la bulgari, după 15 ani, și nu a dat deloc greș cu alegerea ei. A mers într-un complex nou, de cinci stele, din stațiunea Obzor, de pe Litoralul bulgăresc, unde întreaga familie, de la copil la părinți si bunici s-a distrat pe cinste timp de nouă zile. 

Citește și: De ce a dispărut Ioana Maria Moldovan de pe sticlă? „Eram perfectă, dar fără voce!”

„După 15 ani, am ajuns pentru a doua oară pe Litoralul bulgăresc și nu regret alegerea făcută pe ultima sută de metri. Patru ore și jumătate, atât am făcut până la Obzor, la un complex hotelier, de cinci stele, un loc de poveste care ne-a fost nouă zile casă. Am fost cu toată familia: soț, copil și cu ai mei.”, a declarat Ioana Maria Moldovan, pentru Click!.

Iată și: EXCLUSIV Ioana Maria Moldovan, despre experiența Covid. Cum s-a manifestat boalaVedete românești

Am avut o vilă întreagă la dispoziție, cu piscină  proprie! 

Relaxată, îmbrăcată în cele mai sexy costume de baie, Ioana Maria Moldovan a făcut furori la plajă, în Bulgaria. Ea s-a bucurat de servicii de cinci stele.

„Nu sunt vorbe mari când spun că vila luminoasă, cochetă, modernă și cu piscină proprie a fost ideală pentru vacanța noastră. Unde mai pui că marea curată, cu o plajă cu nisip fin era la doi pași, plus piscină pentru copii și loc de joacă, extrem de importante pentru cei mici, părinții știu prea bine ce vorbesc. 

Cât despre mâncare?! Am avut de toate pentru toți, în regim ultra all inclusive. A fost o vacanță de poveste, cu multă bălăceală, râsete, joacă și relaxare.”, a povestit Ioana Maria Moldovan, la întoarcerea din vacanță, pentru Click!

“Andrei merge la grădiniță, la grupa mare!”

Prezentatoarea Prima TV și-a încărcat bateriile în vacanță și acum abia așteaptă să se întoarcă cu forțe noi la pupitrul știrilor de la ora 23, de la Prima TV. Și fiul ei, Andrei, intră în probe, căci micuțul merge și el, în toamna aceasta, la grădiniță, la grupa mare. 

Ne-am întors cu multe amintiri de suflet, dar și bateriile încărcate. Eu mă întorc de luni, 5 septembrie, la știri, unde de luni până joi, de la ora 23:00, îi aștept pe telespectatori la Focus. Iar Andrei, după cea de-a patra vacanță din vara aceasta, revine la grădiniță în grupa mare.

Andrei, vara aceasta, a avut parte de patru vacanțe: una la munte, două la mare și una la bunici în Târgu-Mureș. La cea de la bunici a avut norocul să intre în lumea magică, lumea copiilor, AMA, unde a avut parte de experiențe și activități pe măsură. 

Una dintre ele a fost aceea de a intra în pielea unui pirat ce căuta comoara mult dorită. Andrei a rămas cu gândul la lumea AMA și mi-a spus:  <<Mi-a plăcut așa de mult încât vreau aici la grădi. Dimineața vin la Târgu-Mureș, iar când termin plec la București>>”, ne-a mai spus prezentatoarea de la Prima TV. 

Prezentatoarea Prima TV Ioana Maria Moldovan a împlinit, recent, 40 de ani, iar de 17 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Galeș, împreună cu care are și un băiețel, Andrei-Ioan, în vârstă de 4 ani și opt luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net