EXCLUSIV Ioana Maria Moldovan, despre experiența Covid. Cum s-a manifestat boala


    Ioana Maria Moldovan, logodnicul și băiețelul eifoto: arhivă personală
Ioana Maria Moldovan, logodnicul și băiețelul eifoto: arhivă personală

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Știrilor de noapte de la Prima TV, a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2! Ioana a povestit, pentru Click!, cum a fost experiența Covid pentru familia ei.

Ioana Maria Moldovan a trecut prin experiența Covid anul trecut. Din fericire, a fost asimptomatică. „Să dea Dumnezeu ca toată lumea care se îmbolnăvește de Covid să se simtă cum m-am simțit eu. Practic, nu am avut nici un simptom, doar am stat în izolare acasă 14 zile. A fost greu în izolare, dar eu zic că dacă am rezistat noi două săptămâni, atunci chiar suntem chiar buni. Sunt un om norocos, nu am trecut prin ce trec oamenii care au Covid. Cineva acolo sus mă iubește!”, ne-a spus prezentatoarea de la Prima TV.

„Nu mai vreau alt copil, unul și bun!”

De trei ani, de când a devenit mamă, totul s-a schimbat în viaţa prezentatoarei Prima TV Ioana Maria Moldovan. Andrei Ioan, băiețelul frumoasei prezentatoare, are trei ani și opt luni și a mers anul acesta la grădiniță. „E un copil cu personalitate, atunci când vrea ceva, obține. E frumos și deștept pentru că seamănă cu mine. E un copil vesel, care se bucură de tot ce-i oferă viața. Nu mai vreau alt copil. Unul, dar bun. La mine lucrurile s-au încheiat. În afară de părinții mei, care au mai venit la noi din când în când, pentru că ei locuiesc la Târgu Mureș, noi nu am avut nici un ajutor. Nu am avut bonă. E foarte frumos, dar e foarte greu. Copiii scot ce-i mai frumos din tine, dar și ce-i mai urât”, ne-a mai spus prezentatoarea.

Citește și:

Ioana Maria Moldovan: „Plâng în fiecare dimineață”

Ioana Maria Moldovan, o mamă de nota zece: «Eu şi fiul meu suntem lipiţi ca timbrul de scrisoare»

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png