Care e secretul lui Yny Sebi, puștiul care isterizează adolescenții?! Fanii aruncă cu telefoane în el!

Este noua senzație a muzicii trap din România. Un puști de doar 18 ani, YNY Sebi, creează isterie în rândul adolescenților, atunci când urcă pe scenă. Fanii rup gardurile pentru o poză cu idolul lor și aruncă cu telefoane în el pe scenă! Trapper-ul minune a explicat într-un interviu, pentru Click!, care e secretul succesului de care a ajuns să se bucure, la o vârstă atât de fragedă!

Yny Sebi a ajuns la 18 ani idolul adolescenților din România Sursa: Instagram
Yny Sebi a ajuns la 18 ani idolul adolescenților din România Sursa: Instagram

Yny Sebi a reușit să facă senzație pe YouTube și pe TikTok după ce a lansat piese, care au prins instant la public. Trapper-ul a lansat piesa „Abu Dhabi” pe YouTube, care a făcut până în prezent 13 milioane de vizualizări. Tânărul artist are doar 18 ani, dar se bucură de o carieră în ascensiune. Are la picioare tânăra generație și a ajuns să cânte pe scenă cu nume de primă mărime, precum Connect-R, Cabron sau 3 Sud Est.

“Eu golan, tu fată bună”

Versurile cântate de Yny, „Eu golan, tu fată bună”, au devenit virale pe TikTok și au reușit să strângă milioane de vizualizări. În prezent, Yny este unul din cei mai în vogă artişti din România, reuşind să facă peste 28 de milioane de vizualizări, în urma a 11 videoclipuri, postate pe contul său de Youtube. Și pe platforma de TikTok, YNY Sebi se află în top: are peste 37 de milioane de vizualizări.

Cântărețul revelație este abia în clasa a-12-a, la științe sociale și vrea să urmeze o facultate în domeniul Drept sau ASE. YNY Sebi a făcut baschet de performanță timp de 7 ani și are alură de sportiv. Muzica, însă, este pasiunea lui cea mai mare. YNY Sebi are peste 330 de mii de urmăritori pe Instagram, iar pe TikTok este și mai cunoscut.

Yny, e isterie atunci când urci tu pe scenă sau apari undeva, în rândul tinerilor, mai ales. Care crezi că e secretul tău? 

Naturalețe, sunt bun cu ei, le răspund la mesaje, le dau inimioare acolo la postări, apreciez că fac edituri cu mine, poate ăsta este secretul. Bine, cred că contează și faptul că suntem foarte asemănători ca vârstă.

Ce-i cu telefoanele de pe scenă? Aruncă lumea cu telefoane în tine…

La mine la concerte se aruncă mereu cu telefoane. Așa se manifestă ei, sunt copii, asta-i fericirea lor. Să iau telefonul să mă filmez. Nu mi-e greu. Îmi ia 10 secunde.

Câti urmăritori ai pe Instagram, ai un milion?

Nu, am doar 350.000 de urmăritori. Mai am până la un milion.

Ai devenit, practic, cunoscut peste noapte! Alți artiști se chinuie ani de zile. Ba nu au bani, ba nu au pile. E greu să devii cunoscut atât de repede în România?

Nici nu pot să zic că a fost greu. Mai mult a fost procesul efectiv. Natural a venit totul, studio, muzică.

Tu ai început, practic, cu muzica, și nu cu Tik Tok-ul?

Tik Tok-ul a venit după la mine. Tik Tok am început să fac la un an și șase luni după ce m-am apucat de muzică. E cea mai bună platformă de promovare, are cel mai bun algoritm.

La concertele lui Yny Sebi, tinerii se bulucesc pe la porți Sursa: Alina Erimia
La concertele lui Yny Sebi, tinerii se bulucesc pe la porți Sursa: Alina Erimia

"A fost noroc mare!" 

De la câți ani faci muzică?

Prima piesă am scos-o la 15 ani, cred, și are nouă milioane de vizualizări. A fost noroc mare! De muzică m-am apucat mai serios, însă, de acum de la 17-18 ani, cu studio, sesiuni și clipuri.

Câte piese ai?

În jur de 20! Nu am multe, față de alți artiști. Am atâtea încât să susțin un concert.

Ai un idol, de aici sau din afară? Ți-ai dori să cânți în duet cu cineva anume?

Nu pot să zic că am pe cineva anume. Important e să devin eu cea mai bună versiune a mea. Nu stau să mă uit în stânga sau în dreapta. Poate am doar anumite influențe de la anumite persoane, un outfit sau un stil de cântat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net