Cine e Yny Sebi, tânărul care la doar 18 ani le-a „luat fața” tuturor în topuri

Fie că ați auzit sau nu melodiile lui, cel puțin dacă folosiți platforma YouTube, cu siguranță v-a apărut numele tânărului Yny Sebi pe primele locuri din topurile aplicației. De unde a apărut însă și cum a reușit să „le ia fața” cântăreților cunoscuți precum Smiley, Alex Velea, Inna, Delia ș.a.m.d?

Cine e Yny Sebi, trapperul care a cucerit toate topurile din România Foto: Instagram
Cine e Yny Sebi, trapperul care a cucerit toate topurile din România Foto: Instagram

Yny Sebi are doar 18 ani și și-a descoperit recent pasiunea pentru muzică. Gurile rele ar spune că ce face el nu se cheamă în totalitate „muzică”, având în vedere că tânărul este trapper, o subdiviziune a rap-ului care prinde tot mai mult la publicul tânăr în ultima perioadă.

Iată și: Connect-R şi Alex Velea se bat în trupe de «adoptaţi». Cine sunt soliştii pe care îi ajută să-şi facă un nume în muzică

Cine e Yny Sebi, tânărul trapper care cucerește toate topurile

Deși s-a apucat serios de muzică doar în urmă cu aproximativ un an, în prezent Yny Sebi cucerește topurile muzicale din România. Piesele lui au milioane de vizualizări, iar cea mai recentă dintre ele, în colaborare cu Bogdan De la Ploiești, s-a ținut pe primele locuri ale clasamentelor pentru mult timp.

Melodia, intitulată „Tarabanele”, a ajuns la peste 24 de milioane de vizualizări în prezent! Aceasta pare a fi un mix de manea și trap, genuri muzicale care prind cel mai bine la public, cel puțin în România.

Nu rata: Ei sunt prinţii şi prinţesele Internetului! Fac bani frumoși și sunt admirați de milioane de fani

Yny Sebi a lansat prima piesă de debut în anul 2019, denumită „Top”, însă succesul fulminant l-a cunoscut abia relativ recent. Nu știm dacă datorită carismei sale sau a versurilor mai...deocheate, cert este că tânărul nu a ocupat doar o dată locul 1 din trending-ul românesc, ajungând să fie unul dintre cei mai populari trapperi din industria muzicală autohtonă.

Selly, un alt tânăr faimos pe internet, a colaborat de curând cu Yny Sebi, acesta din urmă contribuind la coloana sonoră a filmului „Tabăra”, plin cu actori „influenceri”.

Vezi aici: Selly revine pe marile ecrane cu un nou film: TABĂRA! Unde poate fi văzută pelicula

Yny Sebi este elev la liceu. Ce planuri de viitor are

 Pe lângă cariera sa în ascensiune, Yny Sebi este în prezent elev clasa a XII-a, la un liceu din Buzău, urmând un un profil umanist, unde ar fi intrat cu media 9.40.

Tânărul a dezvăluit în cadrul unui podcast că pe viitor are în plan să se înscrie la Facultatea de Drept sau ASE. În trecut, timp de 7 ani, Sebi a făcut și baschet de performanță, ajutat de înălțime. Acesta a renunțat însă la sport atunci când a început să cocheteze cu muzica. Între timp însă, a avut și momente în care și-a dorit să renunțe și la cariera din muzică. 

Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă.”, declara tânărul în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net