Catinca Roman, vizită fulger la medicul estetician! Ce intervenție si-a făcut după moartea tatălui?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 55 de ani, Catinca Roman este într-o formă fizică de invidiat! Designerul a făcut prima operație estetică la 45 de ani, atunci când a decis că e vremea să-și pună implanturi mamare. De atunci, ea a devenit clientă fidelă a clinicilor de înfrumusețare și, periodic, își mai face câteva tratamente non-invazive. Nici fiica ei, Calina, nu se lasă mai prejos și și-a injectat acid hialuronic în buze, la doar 20 de ani.

Catinca și Calina Roman merg amândouă la medicul estetician Sursa: Facebook
Catinca și Calina Roman merg amândouă la medicul estetician Sursa: Facebook

Catinca Roman arată foarte bine, i-am aflat secretul!

Catinca Roman nu poartă doliu la nici o lună de la moartea tatălui său și încearcă să-și revină cât mai repede după pierdere suferită.

Creatoarea de modă are 55 de ani, însă se menține foarte bine. Are un tonus de invidiat și recunoaște că este adepta intervențiilor estetice de zece ani. Zilele trecute, vedeta a făcut o nouă vizită la medicul estetician pentru o procedură inovatoare, non-invazivă, menită să îi întinerească tenul și să-i șteargă petele, ridurile fine, dar și urmele suferinței de pe chip.

Catinca Roman: „ Sunt cvasi-obsedată de proceduri estetice!”

„Ideea e să te simți bine tu cu tine însuți! Ca femeie mi se pare firesc să te îngrijești. Nu am intervenții propriu-zise. am implanturi, am mai spus asta. La față nu am deloc decât intervenții non-invazive, adică injectări de diverse substanțe. Mi-am tot făcut proceduri în ultima vreme.

Am mai multe tatuaje, și pe gât unul mare, dar nu am apucat să le termin. Am avut un an destul de dificil! O să reiau tatuajele anul viitor!”, ne-a declarat Catinca Roman, înainte de procedură.

Calina are și ea buzele injectate!

Deși Catinca a apelat relativ târziu la retușurile medicilor esteticieni, fiica ei, Calina, și-a injectat deja acid hialuronic în buze de la o vârstă fragedă, la doar 20 de ani, ea având acum 23 de ani.

Eu cred că după 18 ani e în regulă să începi cu intervențiile non- invazive. Despre celelalte, mi-e greu să mă pronunț, e de la caz la caz! Eu am început foarte târziu, primele intervenții propriu-zise le-am făcut pe la 45 de ani, însă înainte am făcut proceduri de tot felul. Întotdeauna mi-am îngrijit tenul, corpul, pentru că am o pasiune pentru produsele cosmetice, creme, am acasă o grămadă! Sunt cvasi-obsedată și de proceduri, de tot ce ține de industria beauty. Am făcut cam tot ce se poate face! Calina și-a băgat și ea puțin în buze!

Am făcut o nouă procedură estetică, cu un aparat wow, american, care ajută la închiderea porilor. Am și mici vinișoare datorită vârstei, dar și pete de la soare. Aparatul tratează și laxitatea pielii de sub bărbie și din zona gâtului”, ne-a mai spus Catinca.

Catinca a rezistat cu stoicism timp de aproape o oră în cabinetul medicului estetician, însă a plecat acasă satisfăcută, cu un ten mult mai luminos și fără imperfecțiuni.

Este o radiofrecveță fracționată cu un sistem de micro bleeding, practic o energie introdusă prin intermediul unor electrozi placați cu aur, sunt niște ace de 3 mm, insesizabil. Nu provoacă deloc durere”, a precizat medicul estetician Oana Manciu.

Catinca Roman și-a pierdut tatăl în urmă cu o lună!

Catinca Roman a anunțat pe 21 septembrie că tatăl său, Iosif Zilahy, s-a stins din viață, la vârsta de 90 de ani. Acesta i-a transmis fiicei sale, pe patul de moarte, să nu care cumva să-i facă pomeni sau să poarte doliu după el.

Iosif Zilahy a fost primul soț al Mioarei Roman, de care aceasta s-a despărțit când fiica lor, Catinca, avea doar 7 luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!