Ce familie frumoasă are Chef Foa! Își împarte cu greu timpul între casă și proiecte

Pentru cei care nu ştiu, Chef Foa a debutat în televiziune în urmă cu mult timp, într-un alt show gastronomic, împreună cu fraţii lui cu care mai găteşte şi astăzi. Am stat de vorbă cu Chef Foa despre aventura „Survivor” din Republica Dominicană, unde a fost să le gătească concurenţilor, dar şi despre familie şi televiziune.

image
Chef Foa este unul dintre cei trei jurați de la MasterChef

Click!: Recent, înainte de Paşte, ai fost în Republica Dominicană să le găteşti concurenţilor de la „Survivor”. Te-ai gândit vreodată că poţi merge în reality-show ca şi concurent?

Da, m-am gândit şi mi-am dat seama că nu e deloc uşor. E o provocare mare, îţi testează mai mult voinţa şi abilităţile de a te detaşa de vicii, pentru că acolo trebuie să renunţi neapărat şi la vicii (râde). Da, e greu, dar m-aş vedea într-o emisiune în care trebuie să mă lupt, practic, pentru supravieţuire.

image
Rar vezi fotografii cu familia lui. Iat-o pe soția Ioana și băiețelul Petru, care are acum 4 ani

Dintre produsele pe care le faci, care îţi place cel mai mult? Ai o reţetă specială de tort de bezea cu fructe pe care la evenimente o faci pe loc. Cum ţi-a venit ideea? Ce alte idei năstruşnice ai mai inventat?

Despre Pavlova vorbeşti. Acest desert are o prezentare specială, dar, de fapt, este ceva simplu de pregătit. Combinaţii sau invenţii pe care le-am tot făcut se regăsesc în meniurile de evenimente. Am avut tot soiul de „idei năstruşnice”, cum ar zice cei din jur.

image
Cu mama și frații săi, Daniel și Marius

Tu şi fraţii tăi aţi intrat în televiziune în urmă cu peste 20 de ani. Iar tu continui. Îţi place şi televiziune, la fel de mult?

În primul rând, îmi place televiziunea pentru că e o altă joacă. Îmi place să fiu în centrul atenţiei, bănuiesc, să mă cunoască lumea, pentru că doar aşa reuşesc să ajung la cât mai mulţi oameni cu ceea ce vreau să dau mai departe.

image
Câinele Putz, prieten vechi și de nădejde

Eşti una dintre cele mai discrete vedete-chefi de la noi. Cum e viaţa de familie cu 2 copii? Cum te descurci acasă cu gătitul?

Viaţa e una normală, o familie cu doi copii. Acasă gătim şi eu, şi soţia, Ioana. Mai nou chiar şi Petru (râde). Gătim mereu variat, cu câţi mai mulţi nutrienţi pentru cei mici. E o viaţă normală, deci minunată. I love it!

Ai două emisiuni pe mână, nu-ţi este greu?

Chiar acum mă doare spatele şi mă doare şi gâtul puţin, căci am dormit prost. (râde). Întrebarea ta mă invită să mă plâng, dar nu am de ce să fac asta, pentru că mie îmi place foarte tare ceea ce fac.

image
A gătit de 1 Mai pentru concurenții de la Survivor

Ce alte talente ascunse mai ai?

Îmi place să cos, să lucrez piele sau lemn, să desenez. Îmi place să îmi imaginez lucruri şi după să le pun şi în realitate cu mâna, la fel ca în bucătărie, numai că în alte domenii.

Ce alte planuri ai pentru 2022?

Tocmai am mai deschis un restaurant la Cluj, primul a la carte din grup, iar în Bucureşti alte două stradale. Mai urmează alte deschideri anul acesta, vreo cinci, un oraş nou în care ne extindem – Timişoara, şi multe altele. Mai facem un interviu doar să ţi le zic pe toate. Însă pentru toate astea am nevoie şi de o echipă mai mare. Aşa că îi aştept pe toţi cei care vor să lucreze cu mine să mi se alăture.

CHEF FOA A debutat cu frații lui la Prima TV

Florin Scripcă, pe numele lui adevărat, a devenit cunoscut în urmă cu peste 20 de ani, când împreună cu fraţii lui găteau pentru emisiunea „The Flavours - 3 bucătari” de la Prima TV.

image

Apoi s-a dedicat afacerilor lui, însă microbul televiziunii nu l-a părăsit şi a devenit unul dintre chefii de la MasterChef. La un moment dat a colaborat şi cu Kanal D, însă acum a revenit la PRO TV şi la Acasă, unde are două show-uri pe mână.

image
Daniel, zis Shoo, a fost invitat şi la MasterChef

Este însurat, are un băiețel Petru, de 4 ani, o fetiță de un an, Emilia, dar și un câine lup pe nume Putz.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG
luhan petrru maldive JPG