Cum a cunoscut-o Chef Foa pe femeia care i-a devenit soție și manager: «Restul e istorie»

#MasterChef România

Florin Scripcă, sau chef Foa, așa cum este cunoscut publicului este unul dintre membrii juriului emisiunii Masterchef. Bucătarul are o carieră impresionantă, este implicat într-o multitudine de proiecte, dar întotdeauna găsește timp pentru persoanele dragi din viața sa. 

Chef Foa
Chef Foa

Într-un interviu recent, pe care l-a acordat publicației Viva!, chef Foa a vorbit despre lucrurile mai puțin cunoscute publicului. Bucătarul și-a amintit cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție și îi este manager, dar a vorbit și despre cei doi copii ai săi. 

Chef Foa a fost întrebat despre relația pe care o are cu Ioana și despre primele întâlniri ale lor. Florin a povestit că o cunoștea pe Ioana din copilărie, însă legătura dintre ei a început atunci când ea a revenit în România după ce a urmat cursurile unei facultăți din Londra. 

Chef Foa este căsătorit cu Ioana, iar împreună au doi copii
Chef Foa este căsătorit cu Ioana, iar împreună au doi copii

Este o poveste veche. O știu pe Ioana de când eram copii, doar că eu eram mai mare cu 6 ani. Toată nebunia s-a întâmplat când s-a întors femeie de la facultate, de la Londra. Știi cum e cu armata? Că zici că băiatul se întoarce bărbat? Așa a fost cu ea la facultate: a plecat și s-a întors femeie. Iar pentru că mie îmi place să câștig, să cuceresc, am făcut-o. Restul e istorie", a povestit Florin. 

Florin a dezvăluit că viața cu doi copii este una plină de provocări, căci întotdeauna există o jucărie de reparat sau o boacănă de îndreptat, însă nu ar schimba momentele prin care trece acum pentru nimic în lume, căci viața sa a căpătat un alt sens de când a devenit tată. 

Totul are gust mai plăcut, totul e mai strălucitor. De ce? Pentru că mi s-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor și am primit lecții de viață de la copii", a declarat Florin.

Cum se relaxează chef Foa atunci când nu se află în bucătărie

Chef Foa a mărturisit și cum reușește să se relaxeze atunci când nu se află în bucătărie sau în platoul emisiunii Masterchef. El a dezvăluit că se plimbă frecvent în parc cu copiii, la locul de joacă sau petrece timp făcând diferite activități care să le dezvolte creativitatea și atenția celor mici. 

Ieșim cu copiii în parc, mergem la skate park, la locul de joacă, mai construim împreună ceva din lemn, reparăm jucării stricate, activități din astea hand made. Nu îmi propun, dar mereu apare ceva de reparat sau construit, iar copilul se molipsește instant", a povestit Florin Scripcă.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net