Când începe MasterChef la PRO TV și în ce zi va fi difuzat

Când începe MasterChef la PRO TV? Ei bine, nu mai e mult. Postul de televiziune a anunțat că celebrul show culinar va reveni pe micul ecran, după o pauză de 2 ani, din 12 ianuarie.

Radu Dumitrescu, Foa și Joseph Hadad, cei 3 MasterChefi. Foto: PRO TV
Radu Dumitrescu, Foa și Joseph Hadad, cei 3 MasterChefi. Foto: PRO TV

Provocări culinare, invitați speciali, tensiuni, momente pline de suspans și farfurii spectaculoase! Acestea sunt ingredientele noului sezon MasterChef, care va începe miercuri, 12 ianuarie, la PRO TV. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor juriza și vor da sfaturi și verdicte, concurenților care aspiră la celebritate în domeniul culinar.

Ce spun cei trei jurați despre MasterChef

MasterChef revine la PRO TV cu schimbări în juriul emisiunii. Dacă în sezonul 7, difuzat în 2019, i-am văzut în juriu pe Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, de această dată lui Joseph Hadad, singurul care a rămas, li s-au alăturat chef Radu Dumitrescu și chef Foa.                  

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie. Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a spus Chef Joseph Hadad.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, așa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenții care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului. Avem povești din bucătărie, din farfurie, dar și povești de viață care sunt sigur că îi vor ține cu sufletul la gură pe toți cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

image
image
image
image
image
image
cub monica barladeanu png
geoana bobonete podcast jpg
cub dorian popa png
netflix pixabay png
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 02 40 jpeg
Cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an e plină de culoare cu Urban Verbunk
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net