Marea iubire a Oanei Roman, transformare radicală. Ce s-a întâmplat cu stripper-ul care a lăsat-o însărcinată în tinerețe

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vă mai amintiți de Cornel Păsat (49 de ani), celebru coregraf și stripper care a fondat trupa „Flamingo Boys”?! Mulți îl știu ca marea iubire a Oanei Roman, cu care fiica fostului premier Petre Roman a avut o relație timp de șapte ani! Nu le-a fost dat, însă, să rămână împreună pentru toată viața. Cornel are acum o familie de vis alături de Bianca, cu care are un băiețel, iar Oana Roman abia s-a despărțit, din nou, cu scandal de Marius Elisei.

Cornel Păsat a fost, în trecut, marea iubire a Oanei Roman! Șapte ani a durat relația dintre cei doi, însă viața i-a dus pe drumuri separate până la urmă. Fiecare și-a întemeiat o familie alături de alt partener.

În timp ce Oana a divorțat, s-a împăcat și iar s-a despărțit de Marius Elisei, Cornel are o familie model. Se înțelege de minune cu soția sa Bianca, cu care are deja un băiețel în vârstă de 4 ani și jumătate, Dryas.

Cornel Păsat: „Eu și Bianca am așteptat mult să avem un copil”

Am un băiețel Dryas, în mitologia greacă înseamnă stejar și e și numele unei plante din Apuseni. Noi am așteptat mult acest copil. Face gimnastică la clubul Steaua, karate, engleză, la patru ani și jumătate. Seamănă cu maică-sa, și ea a făcut gimnastică de performanță.

Ne mai dorim copii, tot băieți dacă s-ar putea. Eu unul, dacă ar fi după mine, aș vrea să-mi fac o trupă cu băieții mei! În momentul de față suntem doar doi stripperi în trupă care avem copii”, a declarat Cornel, în exclusivitate pentru Click!

Cornel și Bianca sunt împreună de peste 20 de ani și și-au oficializat relația în urmă cu un deceniu. Bianca este vinovată, de altfel, de forma maximă în care se prezintă dansatorul la aproape 50 de ani.

Soția e polivalentă, face mai multe lucruri! E consultant nutrițional și personal trainer. Mai nou, îmi face și mie program de nutriție și toată lumea se întreabă de ce arăt atât de bine.

Consum pește de trei ori pe săptămînă, uneori carne de vită sau porc, dar gătită sănătos. În rest legume, fructe verzi. Evit pe cât se poate carbohidrații și prăjelile, mai ales. Nevastă-mea gătește, mai gătesc și eu din când în când ca s-o răsfăț, dar ea știe cum să le facă cât se poate de sănătos”, ne-a mai povestit Cornel.

E plin de mușchi!

Cornel Păsat nu mai e de mult vreun tinerel, dar se ține foarte bine. Dansatorul și coregraful, în vârstă de 49 de ani, are un trup plin de mușchi, lucrat bine la sală și are pachețele-pachețele pe abdomen.

Cornel și trupa lui de streaptease sunt, din nou, pe val, în luna femeilor. Au un turneu cât se poate de aglomerat cu noul lor spectacol care face furori, prin cluburile din Regie,intitulat  „Seara fetelor”.

În plus, fostul partener al Oanei Roman își continuă și activitățile pe care le întreprinde de ceva timp, respectiv croitoria și fotografia.

Suntem 6 băieți în trupă acum. Avem un concept nou, vom deschide acum un club din Regie. Specatacolul se numește <<Seara fetelor>> și îl facem în Regie în fiecare miercuri. Joi avem spectacol și la Constanța.

Turneul are loc pe tot parcursul lunii martie, apoi continuăm cu petrecerile private corporate, mai performăm la zile de naștere, petrecerea burlăcițelor, apoi vara la mare iar avem o serie de spectacole. E de muncă! Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou!

În pandemie, m-am apucat de croitorie și de fotografie. Eu fac costume pentru trupă, dar și costume pentru gimnastica de scenă”, ne-a mai spus dansatorul.

Oana Roman și Cornel Păsat au fost 7 ani împreună Sursa: Click!
Oana Roman și Cornel Păsat au fost 7 ani împreună Sursa: Click!

Oana Roman a făcut avort când era cu Cornel Păsat

Cornel Păsat și Oana Roman au avut o relație frumoasă în tinerețe, care a durat nu mai puțin de șapte ani. Cei doi s-au despărțit, însă, în 2007. La momentul respectiv, Oana Roman îl acuzase pe fostul iubit că ar fi înșelat-o cu o prietenă comună.

În urmă cu ceva timp, fiica lui Petre Roman a mărturisit că a rămas însărcinată cu Cornel Păsat, însă nu și-a dorit să păstreze sarcina și a făcut avort.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net