Cea mai sexy TikTokeriță din România și-a făcut praf mașina! Iorga, declarații după accident: „Am început să plâng”

#Exclusiv Click!

Cea mai sexy TikTokeriță din România și-a făcut mașina praf! Iorga a fost implicată, recent, într-un accident neplăcut, iar Click! are toate detaliile. Frumoasa șatenă ne-a povestit, în exclusivitate, ce s-a întâmplat și cum a reușit să treacă peste momentul de cumpănă. 

Iorga, cea mai sexy TikTokeriță din România / Sursă foto: Instagram
Iorga, cea mai sexy TikTokeriță din România / Sursă foto: Instagram

Iorga, accident după 2 zile de când și-a luat permisul

La numai 2 zile de când își luase permisul, Iorga a fost nevoită să treacă printr-un moment complet neplăcut. Cea mai sexy TikTokeriță din România a făcut accident, spre șocul său și al apropiaților. Din fericire, nimeni nu a fost vătămat în urma impactului! În exclusivitate pentru Click!, Iorga a povestit ce s-a întâmplat, de fapt. 

„Îmi luasem permisul de 2 zile și eram cea mai fericită. În sfârșit puteam și eu să-mi conduc mașina liniștită. Am plecat și eu în oraș și aveam 20 la oră, cu cât să mergi pe aglomerație și mai ales în localitate... Și cumpărasem niște prăjituri. Cum, necum, o tipă a deschis portiera de la mașina ei și n-am putut să mai evit impactul. Greșeală de începători... Mașina e lovită rău, acum mă bucur ea ea doar din garaj. Asta e, bine că n-am pățit nimic nici eu și nici ea. Am început să plâng după ce am făcut accidentul, m-am speriat puțin. Din greșeli învățăm”, a declarat Iorga, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Iorga

Iorga este una dintre cele mai iubite și apreciate TikTokerițe din România și un adevărat idol pentru adolescente. Și-a început „cariera” de pe TikTok postând tot felul de clipuri video amuzante sau în care dansa sau cânta și chiar dacă nu le făcea bine, măcar era mereu originală.

Oamenii au început rapid să o îndrăgească, astfel că a devenit cunoscută la scară largă. Ulterior, Iorga a lansat o super colecție de bijuterii în colaborare cu Mayweath, al cărui stoc s-a epuizat rapid. Pentru că s-a bucurat de un succes răsunător și în această industrie, Iorga a lansat și cea de-a doua colecție. Tinerele, nerăbdătoare să intre în posesia bijuteriilor, se foloseau de precomandă, ca să fie sigure că va ajunge și la ele măcar un model.

Mai mult, Iorga a participat și la numeroase evenimente private în cluburi cunoscute, serile în care ea a fost prezentă fiind, de altfel, cele cu cel mai mare succes pentru localurile respective.

Iorga e mereu în pas cu trendurile de pe TikTok

Iorga iubește moda și frumosul, călătoriile și nu se zgârcește deloc atunci când vine vorba de plăcerile sale personale. Tânăra își cumpără mereu ultimele modele de haine, genți și alte accesorii, pe care le prezintă urmăritorilor de pe TikTok și nu numai. Pentru că nu toate i se potrivesc „mănușă”, Iorga le și vinde la prețuri mult mai mici, pe rețelele de socializare.

TikTok-ul a fost întotdeauna platforma pe care s-au dezvoltat numeroase trenduri, printre care și cel de haul (prezentarea de obiecte cumpărate). Astfel, ori de câte ori face câte o achiziție, Iorga face astfel de haul-uri pe TikTok, spre bucuria celor care o urmăresc zi de zi.

Click! vă mai spune un detaliu incendiar despre Iorga: anul acesta, tânăra va participa la BeachPlease, unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe litoral

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net